Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

EF-KN970CBE Samsung LED kryt pro Galaxy Note 10, black - 78% sleva

-78%
EF-KN970CBE Samsung LED kryt pro Galaxy Note 10, black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


EF-KN970CBE Samsung LED kryt pro Galaxy Note 10, black z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným EF-KN970CBE Samsung LED kryt pro Galaxy Note 10, black .

Zlevněné zboží

Otočte svůj telefon kryt LED Cover spustí pozvolné problikávání světla, které v okamžiku přinese efekt hvězdné noční oblohy. Diody na zadní straně krytu vás pomocí LED ikon upozorní na důležité události a informace, jako jsou telefonní hovory, došlé zprávy a stav baterie. Přímo na krytu LED Cover se při použití samospouště zobrazí odpočítávání, takže budete přesně vědět, kolik času zbývá na připravení perfektní pózy. Ozvláštněte svá zrcadlová selfie nebo pobavte své okolí roztomilými a vtipnými ikonami, které si můžete rozsvítit na zadní části ...krytu. Kryt získává energii z telefonu. Ochranný kryt nabízí skvělou ochranu před poškrábáním, prachem a zmírní i případné následky pádu na zem a perfektně kopíruje tvar telefonu. Nebrání v používání jakýchkoliv funkcí, včetně tlačítek hlasitosti, sluchátek, nabíjecího konektoru či fotoaparátu. Vlastnosti : zadní kryt s LED diodami zcela nový a hravý design originální příslušenství ochranný kryt chrání zadní část telefonu a boky kvalitní zpracování přesně...

Produkt je výrobek značky Samsung ,distribuovaný s EAN kódem 8806090032455.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Samsung, Komunikace Samsung, Telefony Samsung, Mobilní telefony – příslušenství Samsung, Pouzdra na mobily Samsung.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

EF-KN970CBE Samsung LED kryt pro Galaxy Note 10, black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Samsung a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Samsung najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

EF-KN970CBE Samsung LED kryt pro Galaxy Note 10, black
Právě si prohlížíte... - 78% sleva

199,- Kč