Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Apple kožený kryt Leather Case MagSafe pro Apple iPhone 14 Pro, umber

Apple kožený kryt Leather Case MagSafe pro Apple iPhone 14 Pro, umber

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Apple kožený kryt Leather Case MagSafe pro Apple iPhone 14 Pro, umber z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Apple kožený kryt Leather Case MagSafe pro Apple iPhone 14 Pro, umber .

Detailní informace

Kožený kryt s MagSafe navrhl Apple jako stylový doplněk pro spolehlivou ochranu smartphonu Apple iPhone 14 Pro. Apple Leather Case with MagSafe je nový ekosystém doplňků, snadno se přicvaknou a podporují rychlejší bezdrátové nabíjení.Elegantní pouzdro ze speciálně činěné kůže je jemné na dotyk a postupem času získává nádech patiny. Při nasazení kryt skvěle dolehne a dokonale iPhonu sedí, aniž by přidával na objemu. Integrované magnety umožní perfektní připnutí i odepnutí a zaručí rychlejší a jednodušší bezdrátové nabíjení i s nasazeným krytem.E...xkluzívní obal Apple nejen dobře vypadá, ale hlavně ochrání při pádu a před poškrábáním. Vlastnosti : originální zadní kryt s MagSafe exkluzívní kožený obal spolehlivá ochrana před škrábanci i pády podpora nabíjení Qi stylový design Apple Materiál: kůže Barva: umber / cihlově hnědáKompatibilní: Apple iPhone 14 Pro

Produkt je výrobek značky Apple ,distribuovaný s EAN kódem 0194253345633.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Apple, Komunikace Apple, Telefony Apple, Mobilní telefony – příslušenství Apple, Pouzdra na mobily Apple.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Apple kožený kryt Leather Case MagSafe pro Apple iPhone 14 Pro, umber a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Apple a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Apple najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Apple kožený kryt Leather Case MagSafe pro Apple iPhone 14 Pro, umber
Právě si prohlížíte...

2153,- Kč