Pouta na ruce ASP® Ultra Hinge®, ocelová ramena - 10% sleva

-10%
Pouta na ruce ASP® Ultra Hinge®, ocelová ramena
2 511 2 790 1192
2 511,- Kč

Původní cena: 2 790,- Kč


Hodnocení:


Pouta na ruce ASP® Ultra Hinge®, ocelová ramena z kategorie obchod a průmysl, bezpečnostní složky, pouta, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Pouta na ruce ASP® Ultra Hinge®, ocelová ramena .

Zlevněné zboží

Americká společnost ASP se na policejní a jiná pouta specializuje. K jejím špičkovým produktům patří také pouta na ruce Ultra Cuffs Hinge, která jsou vybavena opěrkami na ruce s rámem z kovaného hliníku a definují nový standard, co se týče síly, rychlosti, přesnosti a bezpečnosti pout. Navíc v odlehčeném provedení.
Exkluzivní řešení testované profesionály Tato pouta byla navržena a několikanásobně testována i revidována profesionálními uživateli z řad policejních důstojníků a taktických instruktorů z celého světa. Zádržný systém těchto pou...t tak mohl přinést největší revoluci ve svém segmentu za posledních možná i sto let. Materiály, konstrukce i soubor funkcí pout ASP Ultra Cuffs, to je kombinace, kterou bychom u jiných pout hledali těžko.
Kovaný hliníkový rám Rámy pout Ultra Cuffs jsou kované z hliníku třídy 7075 T6. Díky tomu mohou nabídnout vysokou tuhost a pevnost, ale současně zůstávají velice lehké. Na rozdíl od lisovaných ocelových dílů toto řešení eliminuje ostré hrany, díky čemuž je ergonomičtější i bezpečnější jak pro policistu, tak pro zadrženého.
Kónický, plochý kontaktní oblouk Oblouk je svojí geometrií koncipovaný tak, aby vyhovoval širšímu rozsahu velikostí zápěstí. Plochá kontaktní plocha pak zlepšuje rychlost a přesnost aplikace. Oblouky jsou celkově zaoblené tak, aby se zabránilo zranění zadrženého.
Oboustranné klíčové drážky Pouta ASP Ultra Cuffs jsou vybavena oboustrannými klíčovými drážkami a dvojitými štěrbinami zámku. Primární zámek i dvojitý zámek se uvolní otočením klíče v jednom směru. Na dvojitých zámkových slotech se nachází barevné indikátory aktuálního stavu uzamčení. Aplikace pout, jejich nastavení, zajištění i sundání je tak ještě rychlejší a intuitivnější.
Vyměnitelné sady zámků Sady zámků jsou u těchto pout vyměnitelné a jednotné, což znamená, že v případě potřeby můžete jednoduše provést základní servis přímo v terénu. U pout ASP můžete prakticky libovolně měnit sady zámků tak, aby to vyhovovalo požadavkům vaší organizace (výjimkou jsou pouta 2 Pawl High Security, která nelze odemknout pomocí standardního klíče, ale vyžadují speciální klíč).
Různé varianty pout Kromě varianty Hinge má společnost ASP u svých pout Ultra Cuffs také verze Chain a Rigid. V porovnání s těmito je verze Hinge specifická v tom, že disponuje čtyřbodovými otočnými panty z nerezové oceli.
Benefity, o kterých musíte vědět:
špičková policejní pouta
rámy opěrek z kovaného hliníku
testovaná profesionály
vysoká tuhost a pevnost
nízká hmotnost
geometrie oblouku odpovídá širšímu rozsahu velikostí zápěstí
oboustranné klíčové drážky
dvojité štěrbiny zámku
indikátory aktuálního stavu uzamčení
vyměnitelné sady zámků
varianta Hinge disponuje čtyřbodovými otočnými panty z nerezové oceli

Produkt je výrobek značky Asp®.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Asp®, Bezpečnostní složky Asp®, Pouta Asp®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pouta na ruce ASP® Ultra Hinge®, ocelová ramena a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, bezpečnostní složky sleva, pouta sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Asp® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Asp® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pouta na ruce ASP® Ultra Hinge®, ocelová ramena
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

2511,- Kč