Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tropiclean sprej deodorantní pro zvířata kiwi 236ml

Tropiclean sprej deodorantní pro zvířata kiwi 236ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tropiclean sprej deodorantní pro zvířata kiwi 236ml z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro péči o vzhled domácích zvířat, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Tropiclean sprej deodorantní pro zvířata kiwi 236ml .

Detailní informace

Tropiclean sprej deodorantní pro zvířata kiwi Odstraňuje zápach, eliminuje pach moči a jiné nepříjemné pachy a zanechává vaše zvíře i vaši domácnost svěží. Deodorant Tropiclean kiwi, který obsahuje jen přírodní složky jako je výtažek z kiwi, zázvoru, papáji, ovesných vloček a heřmánku, je vhodný pro psy, kočky, fretky, křečky, králíky a jiná malá zvířata. Aplikujte se přímo na psa nebo na zdroj zápachu. Užívat lze dle potřeby.  Sprej pro psy kočky, fretky, křečky, králíky a jiná drobná zvířata Odstraňuje zápach a eliminuje pach moči Obsahu...je výtažek z kiwi, zázvoru, papáji, ovesných vloček a heřmánku Příjemná vůně Složení: Čištěná voda, organické směsi (výtažek z kiwi, zázvoru, papáji, ovesných vloček a heřmánku), neutralizátor pachu, vůně, hydrolyzovaný rostlinný protein, vitamin E. Obal vyroben z 50% recyklovaného materiálu. 70% přírodní - kvalitní ingredience pro přírodní svěžest. Netestováno na zvířatech. Vhodné pro zvířata.

Produkt je výrobek značky Tropiclean ,distribuovaný s EAN kódem 645095869066.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Tropiclean, Potřeby pro domácí zvířata Tropiclean, Potřeby pro péči o vzhled domácích zvířat Tropiclean.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.34 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tropiclean sprej deodorantní pro zvířata kiwi 236ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro péči o vzhled domácích zvířat sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tropiclean a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tropiclean najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tropiclean sprej deodorantní pro zvířata kiwi 236ml
Právě si prohlížíte...

229,- Kč