FURminator - pro koně 1 ks

FURminator - pro koně 1 ks
989 989 869
989,- Kč

Původní cena: 989,- Kč


Hodnocení:


FURminator - pro koně 1 ks z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Petissimo a budete spokojení s dodaným FURminator - pro koně 1 ks .

Detailní informace

Informace o produktu: - Okraj z nerezové oceli prořízne vrchní vrstvu a bezpečně a snadno odstraní uvolněnou podsadu bez poškození podsady nebo pořezání kůže. - Skin Guard klouže po pokožce a zabraňuje jejímu zařezávání do okrajů. - Zaoblený okraj se pohodlně přizpůsobí přirozené stavbě těla a tvaru zvířete. - Pomocí tlačítka FURejector se chloupky snadno uvolní, což usnadňuje odstraňování chloupků než kdy dříve. - Chránič ostří chrání zuby hřebenu při skladování zařízení. Vlastnosti zařízení:
FUREJECTOR TLAČÍTKO - Chloupky z kartáče můžet...e snadno odstranit, takže odstranění chloupků je jednodušší než kdy předtím
NEREZOVÁ HLAVA NA ODSTRAŇOVÁNÍ CHLOUPKŮ - Bezpečně proniká vrchní srstí a snadno odstraňuje odumřelé chlupy a podsadu bez poškození kůže nebo vrchní srsti** - Zakřivený okraj se přizpůsobí specifické stavbě těla a tvaru vašeho mazlíčka pro pohodlí **Pokud se používá k určenému účelu a jak je uvedeno v návodu
ERGONOMICKÁ RUKOJEŤ - Pro pohodlné a snadné použití
OCHRANA KŮŽE
OCHRANA HRAN - Chránič pokožky klouže po pokožce, takže zařízení netlačí na pokožku ani na okrajích. - Chránič ostří chrání zuby hřebenu při skladování zařízení.
Instrukce: Než začnete s úpravou, přečtěte si prosím všechny pokyny v sekci často kladené otázky níže - FAQ. Používejte FURminator deShedding Tool pouze podle pokynů. Odstraňování srsti z podsady zvířete není totéž jako kartáčování nebo česání – odstraňuje uvolněnou odumřelou srst před línáním, aniž by se zařezávala nebo poškozovala podsada.* Krok 1 Ošetření podsady lze provést kdykoli, když je srst vašeho mazlíčka zcela suchá, ale pro dosažení nejlepších výsledků se doporučuje provést ji ihned po umytí a vysušení. Široká škála produktů značky FURminator je navržena tak, aby při pravidelném používání zlepšila zdraví kůže a srsti domácích mazlíčků a výrazně snížila množství vypadávající srsti v domácnosti. Krok 2 Před použitím kartáče na podsadu svého mazlíčka pečlivě prohlédněte. Podívejte se také pod srst, protože může skrývat rány, modřiny a další podráždění kůže. Pokud něco takového najdete, vezměte zvíře před kartáčováním k lékaři! Před použitím kartáče na podsadu také odstraňte chuchvalce a zacuchané srsti pomocí FURminator nastavitelného rozčesávacího kartáče nebo hrablí Grooming Rake. Krok 3 Kartáč na podsadu používejte stejně jako ostatní kartáče, jemně ho tahejte po srsti zvířete ve směru růstu srsti, zuby z nerezové oceli otáčejte směrem ke srsti. Postupujte od hlavy vašeho mazlíčka až dolů po zádech, přičemž zvláštní pozornost věnujte oblastem kolem břicha, nohou, genitálií a zadečku. Nečistěte jednu oblast příliš dlouho, ale použijte méně, dlouhých a jemných tahů, abyste kartáč posunuli od kůže zvířete směrem nahoru. I když se hrana nástroje nezaryje do kůže vašeho mazlíčka díky chrániči kůže, ale klouže rovnoměrně, příliš energické nebo hrubé kartáčování může kůži vašeho mazlíčka stále podráždit, takže dávejte pozor, abyste netlačili příliš. Pokud zaznamenáte jakékoli zarudnutí nebo podráždění, přestaňte kartáč používat. Krok 4 Vzhledem k tomu, že zařízení shromažďuje vypadávající chlupy z podsady, přebytečné chlupy lze ze zubů zařízení odstranit stisknutím tlačítka FURejector. *V případě předepsaného použití Často kladené otázky - FAQ DAJÍ SE KARTÁČE FURMINATOR POUŽÍVAT NA JAKÉKOLI ZVÍŘATA? Kartáč na podsadu je vhodný pro péči o většinu zvířat, která línají, tedy o srst psů, koček a dalších domácích zvířat s více vrstvami srsti. Nemělo by se používat u plemen, která nelínají, ani u zvířat s obzvlášť citlivou pokožkou. Pomocí našeho seznamu plemen zkontrolujte, zda je kartáč na podsadu FURminator vhodný pro vašeho mazlíčka.
JAK ČASTO A JAK DLOUHO MÁM POUŽÍVAT KARTÁČ NA PODKLADY FURMINATOR? Chcete-li dosáhnout nejlepších výsledků, kartáčujte srst svého mazlíčka jednou nebo dvakrát týdně po dobu 10-20 minut kartáčem na podsadu FURminator, záleží však také na plemeni zvířete, tloušťce a stavu jeho srsti. Během intenzivnějšího období línání může být nutné používat kartáč na podsadu častěji. Špičková hrana FURminatoru je navržena tak, aby byla péče rychlejší a snadnější, zatímco design Skin Guard chránící pokožku umožňuje kartáči hladce klouzat po těle vašeho mazlíčka.
KDE JE DOBRÉ UDĚLAT KOŽEŠINU? Kartáč na podsadu odstraňuje velké množství uvolněných chlupů, proto si vyberte místo, které se snadno čistí, jako je venkovní nebo vnitřní dlážděná podlaha, takže následné čištění bude pohodlnější. Nejdůležitější je ale vybrat místo, kde se váš mazlíček cítí pohodlně a bezpečně.
JAK SE O SVŮJ KARTÁČ PÉČU? - Před použitím tohoto kartáče na podsadu srst lehce pročesejte, abyste odstranili zamotané uzlíky. Pokud použijete kartáč na podsadu na neupravenou, zacuchanou srst, zuby nástroje se do ní mohou prolomit a způsobit vašemu mazlíčkovi bolest. - Buďte opatrní a nenechte zařízení spadnout a neumisťujte jej na místo, odkud by mohlo snadno spadnout, protože by mohlo dojít k poškození zubů kartáčku. - Řezná hrana může být v případě potřeby čišt

Produkt je výrobek značky Furminator ,distribuovaný s EAN kódem 4048422144335.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Furminator, Potřeby pro domácí zvířata Furminator.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

FURminator - pro koně 1 ks a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Furminator a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Furminator najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

FURminator - pro koně 1 ks
Právě si prohlížíte...

989,- Kč