Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sušenky Becky's mini wafle s lískooříškovým krémem a přelité čokoládovou polevou 155g

Sušenky Becky's mini wafle s lískooříškovým krémem a přelité čokoládovou polevou 155g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sušenky Becky's mini wafle s lískooříškovým krémem a přelité čokoládovou polevou 155g z kategorie jídlo, pití a tabák, potraviny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Truhlíkov a budete spokojení s dodaným Sušenky Becky's mini wafle s lískooříškovým krémem a přelité čokoládovou polevou 155g .

Detailní informace

Oplatky s lískooříškovým krémem a přelité čokoládovou polevou.Složení: 52,9% oříšková náplň ( cukr, plně ztužený rostlinný tuk - palmový, sušená syrovátka, sušené odstředěné mléko, sojový lecitin, 2% lískových ořechů, aroma), 35,3% náhražky čokolády (cukr, plně ztužený rosltinný tuk - palmový, sušená syrovátka, 10,5% kakaového prášku, sušené odstředěné mléko, sojový lecitin, aromata), 11,8% vafle (pšeničná mouka, pčenišný škrob, sojový lecitin, plně ztužený rostlinný tuk - palmový, kypřicí látak E500, sůl). Může obsahovat stopy jader podzemnice... olejné.Doba spotřeby: Datum spotřeby je uvedeno na obale.Skladování: Skladujte v suchu a chraňte před teplem.Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 2235 kJ/532 kcal, Tuky 29g z toho nasycené mastné kyseliny 4,9g, Sacharidy 64g z toho cukry 55g, Bílkoviny 3,8g, Sůl 0,49g.Dodavatel: Becky's

Produkt je výrobek značky Becky's ,distribuovaný s EAN kódem 8713305815300.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Becky's, Potraviny Becky's.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sušenky Becky's mini wafle s lískooříškovým krémem a přelité čokoládovou polevou 155g a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, potraviny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Becky's a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Becky's najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sušenky Becky's mini wafle s lískooříškovým krémem a přelité čokoládovou polevou 155g
Právě si prohlížíte...

79,- Kč