Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Perník s borůvkovou náplní

Perník s borůvkovou náplní

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Perník s borůvkovou náplní z kategorie jídlo, pití a tabák, potraviny, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Truhlíkov a budete spokojení s dodaným Perník s borůvkovou náplní .

Detailní informace

Tradiční perníček plněný borůvkovou náplní máčený v kakaové polevě - skvělá pochoutka ke kávě, svačince, nebo jen tak na mlsání.Složení: Borůvková náplň 30 % (jablečný protlak, cukr, glukózo-fruktózový sirup, protlak z aronie, borůvkový protlak 5%, želírující látka: pektiny; regulátor kyselosti: kyselina citrónová; aroma, pitná voda), pšeničná mouka, cukrářská poleva tmavá 17 % [cukr, plně ztužený rostlinný tuk (palmojádrový), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sušená syrovátka, emulgátor: sójový lecitin, aroma], cukr, glukózový sirup, ve...jce, med, ovocná složka (ovocné protlaky v proměnném množství, cukr, glukózo-fruktózový sirup, regulátor kyselosti: kyselina citronová; želírující látka: pektiny; aroma, pitná voda), kypřící látky: uhličitany sodné, uhličitany amonné; perníkové koření, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku. Výrobek obsahuje lepek, vejce, mléko a sóju. Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů a arašídů.Doba spotřeby:
Datum spotřeby je uvedeno na obalu.Skladování:Skladuje v suchu. Výživové údaje ve 100g: Energetická hodnota 1560 kJ/373 kcal, Tuky 8,2g z toho nasycené mastné kyseliny 4,1g, Sacharidy 65,8g z toho cukry 33,5g, Bílkoviny 5,74g, Sůl 0,09g.Dodavatel: Goldfein CZ s.r.o.

Produkt je výrobek značky Goldfein Cz S.r.o. ,distribuovaný s EAN kódem 8592794011635.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Goldfein Cz S.r.o., Potraviny Goldfein Cz S.r.o..

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Perník s borůvkovou náplní a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, potraviny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Goldfein Cz S.r.o. a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Goldfein Cz S.r.o. najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Perník s borůvkovou náplní
Právě si prohlížíte...

9,- Kč