Rám postele MODULO 160 Béžová,Rám postele MODULO 160 Béžová

Rám postele MODULO 160 Béžová,Rám postele MODULO 160 Béžová
Rám postele MODULO 160 Béžová,Rám postele MODULO 160 Béžová
Rám postele MODULO 160 Béžová,Rám postele MODULO 160 Béžová
Rám postele MODULO 160 Béžová,Rám postele MODULO 160 Béžová
9 815 8 114 211
9 815,- Kč

Původní cena: 8 114,- Kč


Hodnocení:


Rám postele MODULO 160 Béžová,Rám postele MODULO 160 Béžová z kategorie nábytek, postele a doplňky, postele a postelové rámy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Rám postele MODULO 160 Béžová,Rám postele MODULO 160 Béžová .

Detailní informace

Vytvořte si postel dle vlastních představ díky naší nabídce komponentů ze sestavy MODULO, která obsahuje rám postele, několik typů čel a kovových nožiček. Postel si tak můžete poskládat dle vlastního vkusu. Komponenty sestavy MODULO jsou čalouněny trendy sametovou látkou Monolith v několika barevných variantách. K rámům postele můžete vybrat z několika typů čel, které jsou zdobené originálním dekorativním prošíváním. Jako poslední vyberte barvu kovových nožiček. Součástí rámu postele je výklopný rošt, pod kterým se ukrývá úložný prostor. Rošt s...e skláza z 24 lamel s roztečí 2,5 cm a je tak vhodný pro všechny typy matrací. Matrace není součástí dodávky. Barva:béžováhořčicovávínovátmavě zelenášedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:sametová látka Monolith / masivní dřevoRozměry:šířka: 175 cmhloubka: 208 cmvýška: 44 cmrozměr lůžka: 160 x 200 cmpočet lamel: 24Hmotnost: 71,5 kgDodáváno v demontu.,Vytvořte si postel dle vlastních představ díky naší nabídce komponentů ze sestavy MODULO, která obsahuje rám postele, několik typů čel a kovových nožiček. Postel si tak můžete poskládat dle vlastního vkusu. Komponenty sestavy MODULO jsou čalouněny trendy sametovou látkou Monolith v několika barevných variantách. K rámům postele můžete vybrat z několika typů čel, které jsou zdobené originálním dekorativním prošíváním. Jako poslední vyberte barvu kovových nožiček. Součástí rámu postele je výklopný rošt, pod kterým se ukrývá úložný prostor. Rošt se skláza z 24 lamel s roztečí 2,5 cm a je tak vhodný pro všechny typy matrací. Matrace není součástí dodávky. Barva:béžováhořčicovávínovátmavě zelenášedáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál:sametová látka Monolith / masivní dřevoRozměry:šířka: 175 cmhloubka: 208 cmvýška: 44 cmrozměr lůžka: 160 x 200 cmpočet lamel: 24Hmotnost: 71,5 kgDodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Halmar ,distribuovaný s EAN kódem 2010001193296.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Halmar, Postele a doplňky Halmar, Postele a postelové rámy Halmar.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 71.50 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Rám postele MODULO 160 Béžová,Rám postele MODULO 160 Béžová a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, postele a doplňky sleva, postele a postelové rámy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Halmar a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Halmar najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rám postele MODULO 160 Béžová,Rám postele MODULO 160 Béžová
Právě si prohlížíte...

9815,- Kč