Postel s PC stolem ALZENA Růžová,Postel s PC stolem ALZENA Růžová

Postel s PC stolem ALZENA Růžová,Postel s PC stolem ALZENA Růžová
Postel s PC stolem ALZENA Růžová,Postel s PC stolem ALZENA Růžová
Postel s PC stolem ALZENA Růžová,Postel s PC stolem ALZENA Růžová
Postel s PC stolem ALZENA Růžová,Postel s PC stolem ALZENA Růžová
8 090 7 990 1237
8 090,- Kč

Původní cena: 7 990,- Kč


Hodnocení:


Postel s PC stolem ALZENA Růžová,Postel s PC stolem ALZENA Růžová z kategorie nábytek, postele a doplňky, postele a postelové rámy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Postel s PC stolem ALZENA Růžová,Postel s PC stolem ALZENA Růžová .

Detailní informace

Postel ALZENA se zvýšeným lůžkem, jejíž součástí je i PC stůl s regálem, je úsporným řešením do dětského pokoje. Součástí postele je laťkový rošt z překližky, bez matrace. Doporučujeme dokoupit kvalitní matraci 90x200 cm z naší nabídky. Maximální výška matrace na horní lůžko je 14 cm.Postel je vyrobena z borovicového dřeva v přírodní barvě, které je charakteristické tím, že je vysoce kvalitní, lehké, měkké a pružné. Růžový nebo modrý závěs je z kvalitní bavlny. Barva:přírodní / růžová přírodní / modráVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pok...ud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: borovicové dřevo / překližka / bavlnaRozměry: šířka: 208 cm hloubka: 98 cm výška: 110 cmplocha na spaní: 90x200 cmtloušťka materiálu: 20 mmtloušťka materiálu nohou (ŠxH): 50x50 mmRozměry stolku:šířka: 80 cmhloubka: 60 cmvýška: 75 cm Nosnost: 80 kgHmotnost:39 kgDodáváno v demontu.,Postel ALZENA se zvýšeným lůžkem, jejíž součástí je i PC stůl s regálem, je úsporným řešením do dětského pokoje. Součástí postele je laťkový rošt z překližky, bez matrace. Doporučujeme dokoupit kvalitní matraci 90x200 cm z naší nabídky. Maximální výška matrace na horní lůžko je 14 cm.Postel je vyrobena z borovicového dřeva v přírodní barvě, které je charakteristické tím, že je vysoce kvalitní, lehké, měkké a pružné. Růžový nebo modrý závěs je z kvalitní bavlny. Barva:přírodní / růžová přírodní / modráVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: borovicové dřevo / překližka / bavlnaRozměry: šířka: 208 cm hloubka: 98 cm výška: 110 cmplocha na spaní: 90x200 cmtloušťka materiálu: 20 mmtloušťka materiálu nohou (ŠxH): 50x50 mmRozměry stolku:šířka: 80 cmhloubka: 60 cmvýška: 75 cm Nosnost: 80 kgHmotnost:39 kgDodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Kondela ,distribuovaný s EAN kódem 32242011000889.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Kondela, Postele a doplňky Kondela, Postele a postelové rámy Kondela.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 39.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Postel s PC stolem ALZENA Růžová,Postel s PC stolem ALZENA Růžová a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, postele a doplňky sleva, postele a postelové rámy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kondela a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kondela najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Postel s PC stolem ALZENA Růžová,Postel s PC stolem ALZENA Růžová
Právě si prohlížíte...

8090,- Kč