Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Postel CHLOE VELVET 160,Postel CHLOE VELVET 160

Postel CHLOE VELVET 160,Postel CHLOE VELVET 160

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Postel CHLOE VELVET 160,Postel CHLOE VELVET 160 z kategorie nábytek, postele a doplňky, postele a postelové rámy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Postel CHLOE VELVET 160,Postel CHLOE VELVET 160 .

Detailní informace

Elegantní postel CHLOE VELVET se bude skvěle vyjímat v každém studentském pokoji nebo ložnici. Postel je čalouněná sametovou látkou Bluvel v barevném provedení: šedá. Pyšní se vysokým čelem s výrazným dekorativním prošíváním a stojí na čtyřech dřevěných nohách. Součástí postele je rám s roštem. Matrace není součástí!Barva: šedáMateriál: sametová látka / dřevoRozměry: šířka: 174 cmhloubka: 215 cmvýška: 106 cmrozměr lůžka: 160 x 200 cmvýška ložné plochy od země: 33 cmvýška bočnice: 18 cmvýška nožiček: 15 cmHmotnost: 62 kgDodáváno v demontu.,Elega...ntní postel CHLOE VELVET se bude skvěle vyjímat v každém studentském pokoji nebo ložnici. Postel je čalouněná sametovou látkou Bluvel v barevném provedení: šedá. Pyšní se vysokým čelem s výrazným dekorativním prošíváním a stojí na čtyřech dřevěných nohách. Součástí postele je rám s roštem. Matrace není součástí!Barva: šedáMateriál: sametová látka / dřevoRozměry: šířka: 174 cmhloubka: 215 cmvýška: 106 cmrozměr lůžka: 160 x 200 cmvýška ložné plochy od země: 33 cmvýška bočnice: 18 cmvýška nožiček: 15 cmHmotnost: 62 kgDodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Signal.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Signal, Postele a doplňky Signal, Postele a postelové rámy Signal.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 62.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Postel CHLOE VELVET 160,Postel CHLOE VELVET 160 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, postele a doplňky sleva, postele a postelové rámy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Signal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Signal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Postel CHLOE VELVET 160,Postel CHLOE VELVET 160
Právě si prohlížíte...

9036,- Kč