Žebřiny s hrazdou inSPORTline Directline 220 x 80 cm

Žebřiny s hrazdou inSPORTline Directline 220 x 80 cm
Žebřiny s hrazdou inSPORTline Directline 220 x 80 cm
Žebřiny s hrazdou inSPORTline Directline 220 x 80 cm
Žebřiny s hrazdou inSPORTline Directline 220 x 80 cm
4 890 4 890 607
4 890,- Kč

Původní cena: 4 890,- Kč


Hodnocení:


Žebřiny s hrazdou inSPORTline Directline 220 x 80 cm z kategorie sport, cvičení a fitness, posilovací hrazdy, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Žebřiny s hrazdou inSPORTline Directline 220 x 80 cm .

Detailní informace

Žebřiny s odnímatelnou dřevěnou hrazdou, ideální do místností se standardními stropy. Jsou pevně uchycené do zdi a snadno se montují.. Žebřiny inSPORTline Directline 220 x 80 cm jsou bytelné žebřiny z bukového dřeva, které spolehlivě unesou až 130 kg. Celkem mají 10 příček, které se upevňují pomocí šroubů. Dvě nejvyšší příčky jsou pak vhodné k připevnění posilovacích doplňků. Povrch dřeva je chráněn speciálním lakem se zvýšenou odolností proti vlhkosti a oděru. Lak je navíc ekologický a zdravotně nezávadný. Ke zdi se žebřiny připevňují snadno p...omocí kovových kotvících prvků, které najdete balení.
Ribstole jsou určeny pro domácí trénink. Jsou ideální ke zvýšení fyzické aktivity, posilování svalstva, protahování a rozvíjení koordinace. Celá konstrukce je zakotvena do stěny. Pokud hledáte univerzální nástroj na domácí posílení a protažení celého těla, tyto žebřiny jsou pro vás skvělou volbou.
Žebřiny jsou skvělým univerzálním cvičebním nástrojem, variabilitu cviků lze však dále rozšířit pomocí různého příslušenství.
 
Díky přiložené hrazdě, kterou snadno uchytíte za jakoukoliv příčku, efektivně posílíte zádové svalstvo a ostatní svaly horní poloviny těla. Pro usnadnění těchto cviků lze využít gumové pásy. Ty poskytují odpor, snižují zvedanou hmotnost, a tím pádem si s těmito náročnými cviky poradí i úplní začátečníci. Pokud se vám naopak zdají tyto cviky příliš jednoduché, dokonale poslouží zátěže na tělo.
 
 
 
Dalším výborným doplňkem je oblíbený MultiTrainer. Ten snadno přichytíte k některé z příček nebo k hrazdě a otevřou se vám další možnosti k posílení svalstva celého těla vlastní vahou. Disponuje minimálními rozměry, vysokou nosností a širokými možnostmi nastavení délky. 
 
 
 
Stejně jednoduše připevníte i expandéry. Tyto posilovací pomůcky fungují na principu odporu a díky naší široké nabídce si jednoduše zvolíte obtížnost cvičení. Vhodné jsou i pro protahování, nápravu poruch svalové koordinace nebo rekonvalescenci po zraněních. Využít můžete i posilovací lana, která jednoduše provlečete příčkami.
 
Mnozí z vás jistě ocení možnost rozšíření o lavici, která umožní zacvičit si s činkami vleže, je vhodná pro leh-sedy a je možné ji také nastavit jako šikmou. Zakupte některý z těchto doplňků a využijte své nové žebřiny naplno.
 Technický popis:
prvotřídní bukové dřevo
pevnost a odolnost
odnímatelná dřevěná hrazda, kterou můžete zavěsit za kteroukoliv příčku
ocelové šrouby pro sestavení žebřin
ocelové kotvící prvky pro přichycení ke zdi
2x lakovaný povrch (bezbarvý, bez zápachu, velmi odolný)
2 horní příčky k připevnění doplňků 
10 příček (8+2)
rozteč středů příček: 215 mm
profil příček: š30 x v40 mm
výška žebřin: 220 cm
šířka žebřin: 80 cm
hloubka: 10 cm
maximální zatížení žebřin: 130 kg
nosnost hrazdy: 100 kg
žebřiny se musí sestavovat celé - ze všech přiložených částí (nelze například vynechat příčku)
žebřiny nedisponují spodním výřezem pro lištu
šrouby a kotvící prvky jsou součástí balení
žebřiny jsou doručovány v rozloženém stavu
ilustrační foto
pozor: Pro připevnění hrazdy je při montáži nutno mezi zdí a žebřinami ponechat dostatečný odstup. (Instalujte pouze na první tři otvory na úhelnících.)

Produkt je výrobek značky Insportline.

Procházet zboží z kategorie Sport Insportline, Cvičení a fitness Insportline, Posilovací hrazdy Insportline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 52.000 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Žebřiny s hrazdou inSPORTline Directline 220 x 80 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, cvičení a fitness sleva, posilovací hrazdy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Insportline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Insportline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Žebřiny s hrazdou inSPORTline Directline 220 x 80 cm
Právě si prohlížíte...

4890,- Kč