Žebřiny inSPORTline Steadyline 195x65 cm - 10% sleva

-10%
Žebřiny inSPORTline Steadyline 195x65 cm
Žebřiny inSPORTline Steadyline 195x65 cm
Žebřiny inSPORTline Steadyline 195x65 cm
Žebřiny inSPORTline Steadyline 195x65 cm
2 690 2 990 1827
2 690,- Kč

Původní cena: 2 990,- Kč


Hodnocení:


Žebřiny inSPORTline Steadyline 195x65 cm z kategorie sport, cvičení a fitness, posilovací hrazdy, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Žebřiny inSPORTline Steadyline 195x65 cm .

Zlevněné zboží

Jednoduché lakované ribstole ze smrkového dřeva, vhodné do místností s nižším stropem. Snadno se připevňují ke zdi i udržují.. Žebřiny inSPORTline Steadyline 195 x 65 cm jsou kvalitní domácí ribstole v jednoduchém designu. Konstrukce je vyrobena ze světlého smrkového dřeva, které jako přírodní materiál zaručuje zdravotní nezávadnost. Dřevo chrání vrstva bezbarvého laku a zvyšuje jeho odolnost vůči vnějším vlivům. Instalace žebřin je snadná a zvládne ji každý.
V interiéru žebřiny působí příjemně a navíc jsou nenáročné na údržbu. Díky vysoké... nosnosti 130 kg je ocení děti i dospělí a stanou se tak nenahraditelnou součástí vaší domácí posilovny. Žebřiny jsou skvělé pro komplexní posílení břišních svalů, hýždí a dolních i horních končetin. Navíc si na nich efektivně protáhnete celé tělo. Univerzálnější pomůcka pro trénink a strečink snad ani neexistuje!
A pokud budete chtít, variabilitu cviků můžete dále rozšířit pomocí různého příslušenství.
 
S pevnou závěsnou hrazdou, kterou snadno zachytíte za jakoukoliv příčku (kromě těch, co nejsou v rovině s ostatními), efektivně posílíte zádové svalstvo a ostatní svaly horní poloviny těla. Trénink na hrazdě si můžete usnadnit použitím gumových pásů. Ty poskytují odpor a snižují zvedanou hmotnost, takže si s těmito náročnými cviky poradí i úplní začátečníci. Pokud se vám naopak zdají tyto cviky příliš jednoduché, vyzkoušejte zátěže na tělo. Fotografie je ilustrační.
 
Dalším výborným doplňkem je oblíbený MultiTrainer. Ten snadno připevníte na jednu z příček nebo na hrazdu a otevřou se vám nové možnosti k posílení celého těla pomocí vlastní hmotnosti. Je kompaktní, má vysokou nosnost a velký rozsah nastavení délky.
 
 
Stejně jednoduše k žebřinám připevníte i tyč na cvičení či expandéry. Tyto posilovací pomůcky pracují s odporem a díky naší široké nabídce si snadno vyberete obtížnost která vám bude vyhovovat. Jsou vhodné i na protahování, nápravu poruch svalové koordinace nebo rekonvalescenci po zraněních.
 
Mnoho uživatelů jistě ocení možnost rozšíření o lavici, na které si budete moct zacvičit s činkami vleže. Je vhodná i pro leh-sedy a taky si ji můžete nastavit na šikmo.
 Technický popis:
masivní smrkové dřevo
pevné a odolné
lakovaný povrch (bezbarvý, bez zápachu, velmi odolný)
možnost připevnění doplňků
snadná údržba
jednoduchá a rychlá montáž
materiál: smrkové dřevo
výška žebřin: 195 cm
šířka žebřin: 65 cm
hloubka žebřin: 11,5 cm
šířka bočnic: 4 cm
počet příček: 7
profil příček: š30 x v40 mm
rozteč středů příček: 27,5 cm
maximální nosnost: 130 kg
žebřiny se musí sestavovat celé a ze všech přiložených částí (jednotlivé díly nevynechávejte)
žebřiny jsou doručovány v rozloženém stavu
šrouby i kotvící prvky jsou součástí balení
montáž žebřin není součástí produktu
foto je ilustrační, bočnice nejsou ve spodní části zkosené

Produkt je výrobek značky Insportline ,distribuovaný s EAN kódem 8596084125071.

Procházet zboží z kategorie Sport Insportline, Cvičení a fitness Insportline, Posilovací hrazdy Insportline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 51.000 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Žebřiny inSPORTline Steadyline 195x65 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, cvičení a fitness sleva, posilovací hrazdy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Insportline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Insportline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Žebřiny inSPORTline Steadyline 195x65 cm
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

2690,- Kč