Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Rio-Beauty Přístroj s vestavěnou kamerou pro hloubkové čištění pórů

Rio-Beauty Přístroj s vestavěnou kamerou pro hloubkové čištění pórů

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Rio-Beauty Přístroj s vestavěnou kamerou pro hloubkové čištění pórů z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, kosmetické pomůcky, pomůcky pro péči o kůži, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Rio-Beauty Přístroj s vestavěnou kamerou pro hloubkové čištění pórů .

Detailní informace

Mikrodermabraze s vestavěnou kamerou, která pomáhá identifikovat a zaměřit se na problematické oblasti pleti. Můžete sledovat ošetření v reálném čase a vidět, jak jsou mazové zátky, černé tečky a skvrny jemně odsávány. Jemné, ale cílené ošetření, které zaručí svěžejší, čistší a zdravěji vypadající pleť.

Produkt je výrobek značky Rio-beauty ,distribuovaný s EAN kódem 5019487087553.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Rio-beauty, Osobní péče Rio-beauty, Kosmetika Rio-beauty, Kosmetické pomůcky Rio-beauty, Pomůcky pro péči o kůži Rio-beauty.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Rio-Beauty Přístroj s vestavěnou kamerou pro hloubkové čištění pórů a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, kosmetické pomůcky sleva, pomůcky pro péči o kůži sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rio-beauty a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rio-beauty najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rio-Beauty Přístroj s vestavěnou kamerou pro hloubkové čištění pórů
Právě si prohlížíte...

3440,- Kč