Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hrnec parní Tefal Mini Compact VC1301 / bílá

Hrnec parní Tefal Mini Compact VC1301 / bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hrnec parní Tefal Mini Compact VC1301 / bílá z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, hrnce na vaření a parní hrnce, pomalé hrnce, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Hrnec parní Tefal Mini Compact VC1301 / bílá .

Detailní informace

TEFAL VC130130 Mini Compact Vařte snadno a zdravěji než dřív. Parní hrnec Tefal Mini Compact je nejenom kompaktní, ale i soběstačný. Příprava jídel v páře je mnohem šetrnější a daleko přirozenější, než smažení či pečení. Takto připravené pokrmy jsou plné živin a vitamínů, za které vám vaše tělo poděkuje. A ta přirozené vůně vám učaruje. Kompaktní rozměry Mini Compact se skládá ze tří misek, které na sebe skvěle padnou a dají se uložit do sebe. Bez obav jej tak uložíte kamkoliv i v menší kuchyni. Maximální objem, který nabídne, je 6,5 ...litrů, ale použít můžete jen jednu nebo dvě misky, když není potřeba velké množství jídla. Maximální kapacita vyhoví potřebám asi dvou osob. Hrnec přitom zastane práci hned několika dalších spotřebičů a nádob. Základna s ovládacími prvky slouží jako parní generátor. Na ni se skládají misky s otvory pro průnik páry kolem připravovaného pokrmu. K přípravě není třeba žádný tuk, stačí do základny nalít vodu a zapnout. On se sám postará o přípravu - jakmile se voda vypaří, automaticky se vypne. Množství vody udává dobu přípravy a její hladinu lze kontrolovat okénkem v základně. Zde je také stupnice pro určení konkrétního množství pro druh jídla - čím více vody, tím delší příprava. Přípravě zdravějšího jídla až pro 2 osoby tak již nic nebrání. Technická specifikace ultrakompaktní skladování: vnořené misky uloženy dnem vzhůru na elektrické základně 2 nebo 3 mísy pevné mřížky kapacita: 4,3 L nebo 6,5 L Aquatimer: rozdílná úroveň hladiny vody pro různé druhy potravin jakmile se voda vypaří, přístroj vaření ukončí víko jako servírovací talíř výkon: 650 W nádrž na vodu zřetelné označení hladiny vody sběrná nádobka na šťávu nádoba na rýži barva: bílá Další parametry Časovač/minutka ne Displej bez displeje Objem parního hrnce 6.5 l Počet varných nádob 3 Příkon 650 W Vaření rýže Ano Držák na vaření vajec Ne Ukazatel množství vody Ano   Rozměry výrobku Hmotnost výrobku 1.5 kg   Rozměry balení Šířka balení 23.2 cm Výška balení 32.6 cm Hloubka balení 32.6 cm Hmotnost balení 2.2 kg Obsah balení Hrnec parní Tefal Mini Compact VC1301 / bílá

Produkt je výrobek značky Tefal ,distribuovaný s EAN kódem 3045386342518.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Tefal, Kuchyně a jídelny Tefal, Kuchyňské spotřebiče Tefal, Hrnce na vaření a parní hrnce Tefal, Pomalé hrnce Tefal.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 2.5 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hrnec parní Tefal Mini Compact VC1301 / bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, hrnce na vaření a parní hrnce sleva, pomalé hrnce sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tefal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tefal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hrnec parní Tefal Mini Compact VC1301 / bílá
Právě si prohlížíte...

899,- Kč