Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Meditační polštář růžovočervený - cca 33 x 17 cm

Meditační polštář růžovočervený - cca 33 x 17 cm
Meditační polštář růžovočervený - cca 33 x 17 cm
Meditační polštář růžovočervený - cca 33 x 17 cm
Meditační polštář růžovočervený - cca 33 x 17 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Meditační polštář růžovočervený - cca 33 x 17 cm z kategorie dům a zahrada, bytové doplňky a dekorace, polštářová opěradla, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Nefertitis a budete spokojení s dodaným Meditační polštář růžovočervený - cca 33 x 17 cm .

Detailní informace

Meditační polštář zafu růžovočervený. Polštář je vyroben ze 100% přírodního materiálu, vnější bavlněný povlak je na zip, snadno snímatelný, lze jej vyprat ve studené nebo vlažné vodě do 30 st. C, vnitřní bavlněný povlak je na šňůrku, naplněný slupkami pohanky, které mají mikromasážní účinky, dobře se přizpůsobí tvarově, udrží objem a jsou pružnou oporou a pohodlné pro sezení. Průměr polštáře je cca 33 cm, výška cca 17 cm, hmotnost cca 2 300 g. Ilustrativní vyobrazení.  Výrobek má certifikát OCS Standard, což znamená, že organický materiál tvoří... 95 - 100 % obsahu. Certifikát zahrnuje nejen na obsah, ale i sledování suroviny od zdroje až ke konečnému produktu.  Výšku polštáře lze nastavit a lze jej podle potřeby upravit doplněním pohankových slupek, nebo naopak odebráním. Šest důvodů, proč si pořídit meditační polštář
Meditace bude více přirozená a jednoduchá. Docílíte správné polohy zejména pro dolní polovinu zad. Podpoříte fyziologické zakřivení páteře. Dokážete sedět déle a snadněji a účinněji relaxovat. Usnadníte protažení nevyužívaným a zkráceným svalům. Krásný polštář Vám přivodí radost z meditace a odpočinku a navíc je hezkou dekorací do bytu.
Červená barva ztělesňuje vášeň, energii, sílu ohně, odvahu a lásku. Je barvou vášně, energie a života. Je barvou motivace, ohně a krve. Pocitově je velmi intenzivní a ovlivňuje tím, že dokáže zvýšit krevní tlak a urychluje metabolismus. Červená = výzva k akci, je barvou bojového pokřiku a znamením varování. Vzrušuje, vyvolává nadšení, dává energii. Je barvou lidí narozených v polovině podzimu, tj. od 24. října do 22. listopadu, ve znamení Štíra. Červená je barvou základní čakry – Muladhara. Červená umocňuje, pozvedává, pohlcuje. Potlačuje apatii, dává věcem spád, je akcí, je pohonem, je vhodná ve všech situacích, které vyžadují vášeň, aktivitu a zapojení se. Červený paprsek přináší sebevědomí postavené na nebojácnosti a potlačuje váhání a pochybnosti o sobě. Růžová ve Feng Shui představuje měkkou energii ohně, vzniká kombinací červené a bílé. Energie ohně je tradičně spojována s jižní částí místnosti, bytu nebo domu a zajišťuje obydlí reputaci a věhlas a pomáhá posílit naše osobní postavení ve společnosti i v rámci rodiny. Energie ohně je živá a silná.Vnáší do života energii slunce a ohně, podporuje pozitivní myšlení a chuť do života. 

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Meditační polštář růžovočervený - cca 33 x 17 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bytové doplňky a dekorace sleva, polštářová opěradla sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Meditační polštář růžovočervený - cca 33 x 17 cm
Právě si prohlížíte...

1199,- Kč