Regál THOR Dekorhome,Regál THOR Dekorhome

Regál THOR Dekorhome,Regál THOR Dekorhome
Regál THOR Dekorhome,Regál THOR Dekorhome
Regál THOR Dekorhome,Regál THOR Dekorhome
Regál THOR Dekorhome,Regál THOR Dekorhome
15 826 15 485 1693
15 826,- Kč

Původní cena: 15 485,- Kč


Hodnocení:


Regál THOR Dekorhome,Regál THOR Dekorhome z kategorie nábytek, police, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Regál THOR Dekorhome,Regál THOR Dekorhome .

Detailní informace

Tento regál THOR je vyroben z masivního mangovníkového dřeva a okamžitě na sebe v interiéru strhne pozornost. Mangovníkové dřevo je nejen schopné unést značnou váhu, ale zároveň také výborně odolává opotřebení. Dřevěná police, nejen na knihy, disponuje osmi přihrádkami. Ideální řešení pro uložení sbírky knih, časopisů a dokumentů, ale i dekorativních ozdob, jako jsou zarámované fotografie či sběratelské předměty. Důležitá poznámka: Kresba dřeva se může lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zcela jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný.... Vzhledem k tomu, že se jedná o přírodní produkt, mohou se vyskytnout barevné odchylky nebo nerovnosti.  Barva:hnědá / černáMateriál:masivní mangovníkové dřevoRozměry:šířka: 172 cmhloubka: 25 cmvýška: 94 cm výška nohou: 16 cm Dodáváno v demontu.,Tento regál THOR je vyroben z masivního mangovníkového dřeva a okamžitě na sebe v interiéru strhne pozornost. Mangovníkové dřevo je nejen schopné unést značnou váhu, ale zároveň také výborně odolává opotřebení. Dřevěná police, nejen na knihy, disponuje osmi přihrádkami. Ideální řešení pro uložení sbírky knih, časopisů a dokumentů, ale i dekorativních ozdob, jako jsou zarámované fotografie či sběratelské předměty. Důležitá poznámka: Kresba dřeva se může lišit kus od kusu, takže je každý kus nábytku zcela jedinečný. Výběr kusu k dodání je náhodný. Vzhledem k tomu, že se jedná o přírodní produkt, mohou se vyskytnout barevné odchylky nebo nerovnosti.  Barva:hnědá / černáMateriál:masivní mangovníkové dřevoRozměry:šířka: 172 cmhloubka: 25 cmvýška: 94 cm výška nohou: 16 cm Dodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Invicta ,distribuovaný s EAN kódem 5901730814637.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Invicta, Police Invicta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 60.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

10 999,- Kč
9 019,- Kč
Detail

Carryhome NÍZKÁ KOMODA, šedá, bílá, 200/45/45 cm

Velikost 200/45/45 / Bílá / Kompozitní dřevo / Carryhome
7 299,- Kč
6 231,- Kč
Detail

Carryhome OSVĚTLENÍ POLIC

Velikost 45/2/2 / Bílá / Carryhome
3 899,- Kč
3 197,- Kč
Detail
4 999,- Kč
3 935,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Regál THOR Dekorhome,Regál THOR Dekorhome a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, police sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Invicta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Invicta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Regál THOR Dekorhome,Regál THOR Dekorhome
Právě si prohlížíte...

15826,- Kč