Nízký regál Dekorhome Bílá,Nízký regál Dekorhome Bílá - 22% sleva

-22%
Nízký regál Dekorhome Bílá,Nízký regál Dekorhome Bílá
Nízký regál Dekorhome Bílá,Nízký regál Dekorhome Bílá
Nízký regál Dekorhome Bílá,Nízký regál Dekorhome Bílá
Nízký regál Dekorhome Bílá,Nízký regál Dekorhome Bílá
2 715 3 478 2214
2 715,- Kč

Původní cena: 3 478,- Kč


Hodnocení:


Nízký regál Dekorhome Bílá,Nízký regál Dekorhome Bílá z kategorie nábytek, police, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Nízký regál Dekorhome Bílá,Nízký regál Dekorhome Bílá .

Zlevněné zboží

Tento stylový příborník má elegantně klasický design a poslouží vám ve vašem bydlení jako skvělý praktický i dekorativní doplněk. Konstrukce této úložné skříňky je z oceli, takže je pevná a odolná a zajišťuje roky používání. Za skleněnými dvířky najdete přihrádky, které nabízí dostatek úložného prostoru pro přehledné uložení a vystavení vašich knih, časopisů, DVD, váz a dalších dekorativních předmětů na dosah ruky. Police se dá nainstalovat v různých úrovních, máte tak tedy možnost měnit velikost úložného prostoru. Nohy dodávají skříňce mimořád...nou stabilitu a lze je snadno nastavit na požadovanou výšku. Příborník se navíc snadno čistí vlhkým hadříkem. Barva: bíláantracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: práškově lakovaná ocel / tvrzené skloRozměry: šířka: 38 cmhloubka: 35 cmvýška: 70 cmHmotnost: 15 kgDodáváno v demontu.,Tento stylový příborník má elegantně klasický design a poslouží vám ve vašem bydlení jako skvělý praktický i dekorativní doplněk. Konstrukce této úložné skříňky je z oceli, takže je pevná a odolná a zajišťuje roky používání. Za skleněnými dvířky najdete přihrádky, které nabízí dostatek úložného prostoru pro přehledné uložení a vystavení vašich knih, časopisů, DVD, váz a dalších dekorativních předmětů na dosah ruky. Police se dá nainstalovat v různých úrovních, máte tak tedy možnost měnit velikost úložného prostoru. Nohy dodávají skříňce mimořádnou stabilitu a lze je snadno nastavit na požadovanou výšku. Příborník se navíc snadno čistí vlhkým hadříkem. Barva: bíláantracitčernáVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: práškově lakovaná ocel / tvrzené skloRozměry: šířka: 38 cmhloubka: 35 cmvýška: 70 cmHmotnost: 15 kgDodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Vida.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Vida, Police Vida.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 15.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

10 999,- Kč
9 019,- Kč
Detail
12 599,- Kč
9 839,- Kč
Detail

Linie Design OBÝVACÍ STĚNA, šedá, barvy dubu

Velikost 325/205/47 / Barvy dubu / Kompozitní dřevo / Linie design
16 099,- Kč
15 579,- Kč
Detail
3 999,- Kč
3 279,- Kč
Detail
4 999,- Kč
3 935,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Nízký regál Dekorhome Bílá,Nízký regál Dekorhome Bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, police sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vida a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vida najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nízký regál Dekorhome Bílá,Nízký regál Dekorhome Bílá
Právě si prohlížíte... - 22% sleva

2715,- Kč