Klobouk MFH® US GI Bush Hat Rip Stop - lovec zelená

Klobouk MFH® US GI Bush Hat Rip Stop - lovec zelená
Klobouk MFH® US GI Bush Hat Rip Stop - lovec zelená
Klobouk MFH® US GI Bush Hat Rip Stop - lovec zelená
Klobouk MFH® US GI Bush Hat Rip Stop - lovec zelená
269 269 185
269,- Kč

Původní cena: 269,- Kč


Hodnocení:


Klobouk MFH® US GI Bush Hat Rip Stop - lovec zelená z kategorie oblečení a móda, oděvní doplňky, pokrývky hlavy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Klobouk MFH® US GI Bush Hat Rip Stop - lovec zelená .

Detailní informace

Ve vojenském prostředí je klobouk nejen kouskem oblečení, ale i taktickým doplňkem. Oproti čepici poskytuje výhodu při maskování, kdy dokáže rozbít siluetu vaší horní části těla. Další výhodou je široký lem, který zajišťuje lepší ochranu proti slunci a taky vás lépe ochrání před nízkým porostem. Všechny tyto vlastnosti předurčují klobouk MFH® US GI Bush Hat Rip Stop pro použití v náročných podmínkách lidmi, kteří se rádi spoléhají na to nejlepší.

Staří mazáci nosí klobouky
Výhody klobouku není už třeba zmiňovat, avšak když se s...pojí klobouk a práce vývojářů z MFH®, vznikne produkt, který s vámi vydrží. Jeho odolnost je dána především použitím kvalitního ripstop materiálu, který při protržení zabraňuje dalšímu trhání a zvětšování díry. Na bocích jsou umístěny průduchy z jemné síťoviny, umožňující cirkulaci vzduchu a udržení příjemného mikroklima i v letním období. Při běhu nebo při pohybu v nízkém porostu oceníte nastavitelnou šňůru, která zamezí spadnutí či ztrátě. Oblíbený a ověřený design klobouku vám zajistí závistivé pohledy vašich kolegů.

Když vám na kvalitě záleží
Když dojde na nejhorší, je to výbava, co vám může zachránit krk, případně zlepšit kvalitu života při vašich dobrodružstvích. S podobnou myšlenkou byla založena německá firma Max Fuchs, která již skoro 40 let působí na trhu s army a outdoor vybavením. Mezi její značky patří také MFH®, jenž zásobuje trh produkty s nejlepším poměrem cena/výkon. Je to zejména německá preciznost a smysl pro detail, který firmě zaručil postavení a oblíbenost uživatelů po celém světě.
Benefity, o kterých musíte vědět:nadčasový designodolný materiál s ripstop úpravou prodyšná síťovina na stranáchšňůrka pro nastavení velikosti

Produkt je výrobek značky Mfh® (max Fuchs®).

Procházet zboží z kategorie Oblečení a móda Mfh® (max Fuchs®), Oděvní doplňky Mfh® (max Fuchs®), Pokrývky hlavy Mfh® (max Fuchs®).

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

890,- Kč
530,- Kč
Detail

Krémovo-růžová pánská kšiltovka Under Armour Project Rock Trucker

Velikost ONE SIZE / Růžová / 100 % polyester / Pro muže / Under armour
1 099,- Kč
Detail
579,- Kč
249,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Klobouk MFH® US GI Bush Hat Rip Stop - lovec zelená a další podobné zlevněné zboží z kategorie oblečení a móda sleva, oděvní doplňky sleva, pokrývky hlavy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mfh® (max Fuchs®) a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mfh® (max Fuchs®) najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Klobouk MFH® US GI Bush Hat Rip Stop - lovec zelená
Právě si prohlížíte...

269,- Kč