Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Kapovací/pokosová pila EINHELL TC-MS 2513 L

Kapovací/pokosová pila EINHELL TC-MS 2513 L
Kapovací/pokosová pila EINHELL TC-MS 2513 L
Kapovací/pokosová pila EINHELL TC-MS 2513 L
Kapovací/pokosová pila EINHELL TC-MS 2513 L

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kapovací/pokosová pila EINHELL TC-MS 2513 L z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, pily, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Kapovací/pokosová pila EINHELL TC-MS 2513 L .

Detailní informace

Prostřednictvím svého laseru napájeného ze sítě poskytuje kapovací/pokosová pila EINHELL TC-MS 2513 L komfort a přesnost při zkracování a úhlovém obrábění obrobků ze dřeva, potažených panelů a plastů.
Technické údaje Její vysoce kvalitní otočný stůl má přesné nastavení úhlu, které lze pomocí rukojeti aretovat v různých polohách. Přesný pilový kotouč z tvrdokovu přitom dosahuje vynikajících výsledků. Pomocí své doleva naklápěcí pilové hlavy umožňuje kapovací/pokosová pila TC-MS 2513 L provádění pokosových řezů a srážení hran v nejrůznějších... úhlech. Obrobek je bezpečně upevněn pomocí podpěr pro zpracování dlouhých obrobků a odolného upínacího zařízení. Vak na sběr třísek zaručuje čistotu na pracovišti a pro snadnou, bezpečnou přepravu je k dispozici přepravní zabezpečení.
Přednosti
Vysoce kvalitní pilový kotouč z tvrdokovu pro perfektní řez Otočný stůl s polohami se západkou v nejběžnějších úhlech Pilovou hlavu lze pro pokosové řezy naklápět doleva do 45 ° Včetně laseru (napájený ze sítě) pro přesné vedení řezu Vždy vlevo a vpravo s podpěrami pro dlouhé obrobky Včetně upínacího zařízení pro upevnění obrobku Snadno čitelné úhlové stupnice pro šikmé a pokosové řezy Včetně sáčku na sběr třísek pro čisté pracoviště

Produkt je výrobek značky Einhell ,distribuovaný s EAN kódem 4006825592122.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Einhell, Nářadí a nástroje Einhell, Pily Einhell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 12.25 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kapovací/pokosová pila EINHELL TC-MS 2513 L a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, pily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Einhell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Einhell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kapovací/pokosová pila EINHELL TC-MS 2513 L
Právě si prohlížíte...

5083,- Kč