Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Kapovací/pokosová pila EINHELL s potahem TC-SM 216

Kapovací/pokosová pila EINHELL s potahem TC-SM 216
Kapovací/pokosová pila EINHELL s potahem TC-SM 216
Kapovací/pokosová pila EINHELL s potahem TC-SM 216
Kapovací/pokosová pila EINHELL s potahem TC-SM 216

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kapovací/pokosová pila EINHELL s potahem TC-SM 216 z kategorie kutilství a řemeslo, nářadí a nástroje, pily, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Kapovací/pokosová pila EINHELL s potahem TC-SM 216 .

Detailní informace

Příčná a pokosová pila EINHELL Einhell TC-SM 216 je ideálně vybavena pro řezání v domácnosti, dílně nebo garáži.
Technické údaje S výkonem až 1 600 W má pilový kotouč (vnější Ø 216 x vnitřní Ø 30) dostatek energie k proříznutí materiálu. Tato robustní pila má funkci hladkého tažení pro široký materiál. Otočný stůl má možnost přesného nastavení úhlu, což usnadňuje dosažení dobrých úhlových řezů. U nejběžnějších úhlů u kutilských prací jsou na otočném stole k dispozici aretační polohy pro rychlé a spolehlivé nastavení úhlu. K dispozici ...jsou snadno čitelné stupnice pro úhly a šířky. Kotouč pily může být také nakloněn doleva pro pokosové řezy. Šířka záběru je až 305 milimetrů s nastavením 90 ° a až 210 milimetrů s úhlem 45 °.
Integrovaný řezací laser je obrovskou pomocí při práci. Vlevo a napravo jsou umístěny podpěry pro delší obrobky a pro zajištění obrobků je k dispozici praktické upínací zařízení. Vysoce kvalitní pilový kotouč z tvrdokovu poskytuje dokonalé řezy. Pro snazší výměnu pilového kotouče je použit zámek vřetena. Pro efektivnější odstraňování pilin je za pilovým kotoučem trychtýř. Dodávané připojení odsavače má průměr 36 milimetrů nebo lze alternativně použít dodaný sáček na prach a piliny.
Přednosti
Funkce plynulého chodu tažení pro široké obrobky Otočný stůl s přesným rychlým nastavením úhlu pro úhlové řezy Aretační polohy pro rychlé a spolehlivé nastavení úhlu Kotouč pily může být také nakloněn doleva pro pokosové řezy Součástí balení je laser pro přesné vedení řezu Podpěry obrobku na obou stranách pro dlouhé obrobky Vysoce kvalitní pilový kotouč z tvrdokovu pro dokonalé řezy Aretace vřetena pro snadnou a rychlou výměnu pilového kotouče Upínací zařízení pro bezpečné držení obrobku na místě Stupnice pro úhly jsou snadno čitelné Trychtýř pro efektivnější odstraňování pilin

Produkt je výrobek značky Einhell ,distribuovaný s EAN kódem 4006825635706.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Einhell, Nářadí a nástroje Einhell, Pily Einhell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 14.84 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kapovací/pokosová pila EINHELL s potahem TC-SM 216 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, nářadí a nástroje sleva, pily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Einhell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Einhell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kapovací/pokosová pila EINHELL s potahem TC-SM 216
Právě si prohlížíte...

5446,- Kč