Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

1 699,- Kč
Detail

German Protiskluzná podložka pod kulatý koberec, Ø 150 cm / bílá

German Protiskluzná podložka pod kulatý koberec, Ø 150 cm / bílá
German Protiskluzná podložka pod kulatý koberec, Ø 150 cm / bílá
German Protiskluzná podložka pod kulatý koberec, Ø 150 cm / bílá
German Protiskluzná podložka pod kulatý koberec, Ø 150 cm / bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


German Protiskluzná podložka pod kulatý koberec, Ø 150 cm / bílá z kategorie kutilství a řemeslo, stavební materiály, podlahy a koberce, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným German Protiskluzná podložka pod kulatý koberec, Ø 150 cm / bílá .

Detailní informace

Protiskluzná podložka pod kulatý koberec, Ø 150 cm / bílá Pravděpodobně jste někdy zakopli o koberec, že? I když se vám to stalo několikrát, zatím jste nic nezměnili. Když se vaše mysl zatoulá a vy spěcháte z domu, snadno zapomenete, že koberec klouže. Ale i vysávání se stává hrou trpělivosti. Váš koberec se kroutí a mačká a vy jej musíte neustále držet, aby byl rovný. Už toho bylo dost! Je totiž jen otázkou času, kdy dojde k vážnější nehodě. Naše podložka pod koberce je vhodná pro všechny typy hladkých a tvrdých podlah, jak...o je dřevo, laminát, dlažba, přírodní kámen a parkety. Rohože snesou i teplo, a proto jsou ideální pro podlahové vytápění. Je k dispozici v různých velikostech pro velké a malé koberce. Pokud však přesto potřebujete stříhat na konkrétní velikost nebo tvar, stačí použít nůžky – je to snadné! Pokud máte velmi velký koberec, jednoduše složte několik podložek dohromady. Tato protiskluzová podložka je vhodná pouze pro podlahy utěsněné oleji a vosky bez obsahu rozpouštědel. Pokud utěsňujete vodou ředitelným lakem, doporučuje se před položením protiskluzové podložky doba vytvrzení alespoň 3 měsíce - povrch musí být suchý, protože protiskluznost se za mokra snižuje. Vlastnosti PRODLUŽUJE ŽIVOT VAŠEHO KOBERCE - Naše podložka pod koberec je vyrobena z odolného materiálu a zabraňuje tomu, aby se váš kobereček, předložka nebo kobereček posouval, válel nebo skládal i při vysávání. CUT LESS - Naše velikosti dokonale odpovídají všem přikrývkám. Čím více velikostí je k dispozici, tím méně materiálu k řezání a odpadu. SILNÁ PŘILNAVOST - Naše podložka se vyznačuje inovativní strukturou, která zabraňuje klouzání vašeho koberce na hladkých površích a zabraňuje nebezpečným pádům. BEZPEČNÁ A BEZ ZÁPACHU - Tato protiskluzová podložka má certifikaci Ökotex. Nelepí se na podlahu, je snímatelný a nezanechává žádné zbytky. SNADNÁ ÚDRŽBA - K čištění stačí vyprat v pračce (program ručního praní) nebo ručně vyprat jemným čisticím prostředkem a teplou vodou. Poté vysušte na vzduchu a vaše podložka je připravena Parametry Materiál 100% polyester Snadná údržba Chrání podlahu Robustní a odolná proti roztržení Nezanechává odpad Rozměry Ø 150 cm Hmotnost 240 g Hmotnost balení cca 300 g Obsah balení Protiskluzná podložka pod kulatý koberec, Ø 150 cm / bílá

Produkt je výrobek značky German ,distribuovaný s EAN kódem 885741852963.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo German, Stavební materiály German, Podlahy a koberce German.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.3 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 299,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

German Protiskluzná podložka pod kulatý koberec, Ø 150 cm / bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, stavební materiály sleva, podlahy a koberce sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce German a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku German najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

German Protiskluzná podložka pod kulatý koberec, Ø 150 cm / bílá
Právě si prohlížíte...

149,- Kč