Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

TV a relaxační křeslo "ušák"+ elektrické polohování, 1 motor 230V / 29V, potah š

TV a relaxační křeslo
TV a relaxační křeslo
TV a relaxační křeslo
TV a relaxační křeslo

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


TV a relaxační křeslo "ušák"+ elektrické polohování, 1 motor 230V / 29V, potah š z kategorie nábytek, Židle, podlahová křesla, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Nábytek Paul a budete spokojení s dodaným TV a relaxační křeslo "ušák"+ elektrické polohování, 1 motor 230V / 29V, potah š .

Detailní informace

TV a relaxační křeslo "ušák"+ elektrické polohování, 1 motor 230V / 29V, potah š,Naše elegantní křeslo Ušák mini v sobě spojuje retro design s moderní technologií a je ideálním místem k snění a relaxaci. Potah je z příjemné a měkké látky šedé barvy. Masivní a kovová konstrukce, polstrování z PU pěny, vlnovce a zpevňující popruhy dodávají skvělé pohodlí a pevnost. Integrovaný motor pomáhá nejen při vstávání, ale i při nastavení relaxace v jakékoliv požadované poloze. Ovládání pomocí kabelového dálkového ovladače, umístěného v praktické kapse,... />je opravdu hračkou. Druhou kapsu můžete využít nejen na knížku, ovladač na TV nebo jí naplnit bonbóny na mlsání. Úplný rozklad zvládne křeslo za 16 sekund, výklop za 13 sekund (nezatížené). Šíře područek je 11 cm, výška 56 cm a světlá výška křesla je 8 cm. Tímto vším si ho prostě zamilujete a již nikdy nebudete chtít opustit své nové televizní křeslo.

Produkt je výrobek značky Autronic ,distribuovaný s EAN kódem 8591957915162.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Autronic, Židle Autronic, Podlahová křesla Autronic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 10 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

TV a relaxační křeslo "ušák"+ elektrické polohování, 1 motor 230V / 29V, potah š a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, Židle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Autronic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Autronic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TV a relaxační křeslo "ušák"+ elektrické polohování, 1 motor 230V / 29V, potah š
Právě si prohlížíte...

8991,- Kč