VERBATIM PMT-15 přenosný dotykový monitor 15.6" Full HD

VERBATIM PMT-15 přenosný dotykový monitor 15.6
VERBATIM PMT-15 přenosný dotykový monitor 15.6
VERBATIM PMT-15 přenosný dotykový monitor 15.6
VERBATIM PMT-15 přenosný dotykový monitor 15.6
5 799 4 979 1436
5 799,- Kč

Původní cena: 4 979,- Kč


Hodnocení:


VERBATIM PMT-15 přenosný dotykový monitor 15.6" Full HD z kategorie elektronika, video, počítačové monitory, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným VERBATIM PMT-15 přenosný dotykový monitor 15.6" Full HD .

Detailní informace

Přenosný dotykový monitor o úhlopříčce 15,6" Verbatim PMT Pusťte se do kancelářské práce nebo si užívejte sledování oblíbených filmů s monitorem od společnosti Verbatim. S panelem IPS a Full HD rozlišením vše bude vypadat zcela perfektně. Řada připojení zajistí, že si můžete k obrazovce připojit rozličná zařízení. Vše tedy půjde opravdu jednoduše. Skvělý obraz Užívejte si sledování vašich oblíbených filmů a seriálů skrze monitor opatřený IPS panelem. Díky němu dostanete přirozeně vypadající barvy i široké pozorovací úhly. S Full HD si můžete vš...e užívat až v rozlišení 1920 x 1080 px. Příjemná odezva 6 ms i obnovovací frekvence až 60 Hz navíc zajistí i pohodovou kancelářskou práci. Funkce FreeSynch dokonce obnovovací frekvenci sesynchronizuje s grafickou kartou, čímž výrazně zlepší používání monitoru i počítače. Báječné funkce Můžete si užívat plno funkcí, které vám usnadní vaši kancelářskou práci i zajistí domácí pohodu. High Dynamic Range (HDR) zajistí, že můžete sledovat tmavé i světlé odstíny současně. Filtr modrého světla vám zajistí, že minimalizuje vliv tohoto nepříjemného záření. S Power Delivery si zase můžete pohodlně nabíjet vaše notebooky přímo přes monitor. Snadné používání samozřejmě zajistí i dotykové ovládání. Příjemná výbava Monitor Verbatim PM-14 snadno propojíte s řadou dalších zařízení. S pomocí HDMI 1.4 a USB-C s ním hravě spojíte váš počítač. Dokonce v balení naleznete HDMI, USB-C a USB kabel, takže je nebudete muset kupovat. Oblíbenou hudbu si zase spustíte skrze integrované reproduktory. Pokud byste naopak nechtěli rušit okolí, jednoduše si připojíte sluchátka přes patřičný výstup.

Produkt je výrobek značky Verbatim ,distribuovaný s EAN kódem 0023942495925.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Verbatim, Video Verbatim, Počítačové monitory Verbatim.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Externí HDD 1TB Verbatim Store 'n' Go

Velikost 14,5 mm / Modrá / Verbatim
1 499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

VERBATIM PMT-15 přenosný dotykový monitor 15.6" Full HD a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, video sleva, počítačové monitory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Verbatim a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Verbatim najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

VERBATIM PMT-15 přenosný dotykový monitor 15.6" Full HD
Právě si prohlížíte...

5799,- Kč