Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Monitor Asus VG258QM ROZBALENO

Monitor Asus VG258QM  ROZBALENO
Monitor Asus VG258QM  ROZBALENO
Monitor Asus VG258QM  ROZBALENO
Monitor Asus VG258QM  ROZBALENO

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Monitor Asus VG258QM ROZBALENO z kategorie elektronika, video, počítačové monitory, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Monitor Asus VG258QM ROZBALENO .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – vybaleno/vyzkoušeno. Herní monitor Asus VG258QM Skvělý herní monitor od firmy ASUS zajistí dokonalé herní zážitky skrze skvělou obnovovací frekvenci a dobou odezvy. Na obrazovce s úhlopříčkou 24,5" si můžete naplno užívat skvělé detaily posílené technologií dynamického rozsahu HDR. Každé vaše virtuální dobrodružství tak bude skutečný zážitek. Skvělá obnovovací frekvence Monitor Asus VG258QM je dělaný pro každého hráče, který si chce užít úchvatný herní zážitek. Obnovovací frekvence 280 Hz totiž zajistí skvěl...ý a plynulý obraz. Ať už tedy půjde o FPS, závodní hry nebo strategie, všechno půjde hladce a bez potíží. Pro skutečně hladkou hra Komplexnost každé hře zajišťuje skvělá doba odezvy a to 0,5 ms. Díky tomu nebude muset řešit rozmazaný obraz, jelikož všechno bude vypadat vskutku báječně. K tomu ještě počítejte se skvělými barvami 72% gamutu a zcela úchvatným kontrastním poměrem 1000:1. Navíc má pozorovací úhel 178 stupňů, takže si můžete užít vaše obrazy i z těch nejrozličnějších stran. Vyladěn pro karty NVIDIA G-SYNC Technologie VRR zaručuje, že je kompatibilní s kartami NVIDIA G-SYNC. Budete mít tedy jistotu, že kombinace vlastností grafiky a monitoru zajistí skutečně úchvatné herní zážitky. Ve skvělých detailech Pro výraznější detaily disponuje Monitor Asus VG258QM technologií HDR, která zajistí lepší detaily a vyšší kontrast. Díky hodnotám až 400 cd/m2 dokonce splňuje certifikaci DISPLAYHDR 400. Dokonce můžete vybírat z více režimy, tak aby přesně sedl aktuální herní náladě. Pro vaše pohodlí Monitor je navržen tak, aby byl uživatelsky co nejpříznivější. Snadno si tak nastavíte jeho výšku, sklon i natočení. Standard VESA zase umožní snadnou montáž přímo na zeď. Snadnou konektivitu zase zajistí DisplayPort1.2, HDMI 2.0 i konektor pro sluchátka.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 2001003432612.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Neuvedeno, Video Neuvedeno, Počítačové monitory Neuvedeno.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Monitor Asus VG258QM ROZBALENO a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, video sleva, počítačové monitory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Monitor Asus VG258QM ROZBALENO
Právě si prohlížíte...

4535,- Kč