Raspberry Pi 3 Model B - 5% sleva

-5%
Raspberry Pi 3 Model B
1 219 1 289 371
1 219,- Kč

Původní cena: 1 289,- Kč


Hodnocení:


Raspberry Pi 3 Model B z kategorie elektronika, počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Raspberry Pi 3 Model B .

Zlevněné zboží

Mini počítač Raspberry Pi 3 Model B:RASPBERRY Pi 3 představuje mini počítač sloužící jako mutimediální doplněk k vaší televizi. Nabízí výkonný grafický čip a podporu bezdrátových rozhraní.Jednodeskový mikropočítač RASPBERRY Pi 3 B je pokračovatelem úspěšných počítačů založených na platformě ARM. Představen byl na den přesně čtyři roky po své první verzi a přináší několik novinek, jako je výkonnější procesor a bezdrátová rozhraní WiFi a Bluetooth. RASPBERRY Pi 3 podporuje celou řadu operačních systémů a skvěle poslouží jako multimediálním c...entrum v obývacím pokoji po boku vaší televize. S připojením síťové karty se hodí i pro surfování na internetu.Klíčové vlastnosti mini počítače RASPBERRY Pi 3 Model BVýkonnější procesor s podporou 64bit instrukcíGrafický čip VideoCore IV nově s taktem 300 MHzRASPBERRY Pi 3 B nabízí WiFi 802.11 b/g/n a Bluetooth 4.1Podpora starších verzí včetně projektů a tutorialůŠiroké možnosti použití a příjemná cenaMini počítač RASPBERRY Pi 3 Model B potěší vylepšeným výkonemNovinkou je integrovaný, poprvé 64bitový procesor se čtyřmi jádry Cortex-A53 s frekvencí 1,2 GHz, který zajistí nárůst výkonu zhruba o polovinu. Spolupracuje s 1GB operační pamětí a grafickým čipem VideoCore IV, nyní s taktem 300 MHz. Pro multimediální účely poslouží také kompozitní výstup a HDMI přenášející zvuk. Samozřejmostí je podpora většiny dostupných formátů.RASPBERRY Pi 3 B podporuje WiFi a BluetoothRASPBERRY Pi 3 je plně kompatibilní se svými předchůdci. Stejná základní architektura, jako je tomu u PI 2, zajišťuje bezproblémové fungování starých projektů, které znáte z dřívější verze. Z konektorové výbavy si RASPBERRY Pi 3 B zachovává čtveřici portů USB 2.0 a nově přináší bezdrátová rozhraní WiFi 802.11n a Bluetooth 4.1. Pro ukládání dat nechybí podpora microSD karet a pro napájení se doporučuje 2,5A adaptér.

Produkt je výrobek značky Raspberry ,distribuovaný s EAN kódem 4250236812236.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Raspberry, Počítače Raspberry.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Raspberry Pi 3 Model B a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Raspberry a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Raspberry najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Raspberry Pi 3 Model B
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

1219,- Kč