Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lenovo ThinkCentre neo 50t Grey

Lenovo ThinkCentre neo 50t Grey

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lenovo ThinkCentre neo 50t Grey z kategorie elektronika, počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Lenovo ThinkCentre neo 50t Grey .

Detailní informace

Počítač Lenovo ThinkCentre neo 50t Grey:Počítač Lenovo se stane nepostradatelným pomocníkem do domácnosti či kanceláře. Disponuje rychlými a spolehlivými komponenty. u kterých vychází dobrý poměr výkonu a ceny. Sestava patří mezi stroje určené pro ty nejtěžší úkoly a oceníte ji i při práci s náročnými aplikacemi. Mozkem praktického počítače Lenovo ThinkCentre neo 50t Grey je procesor Intel Core i7
jemuž sekunduje obrovská operační paměť. Při práci jistě oceníte i rychlost disku, SSD disk bez mechanických částí je extrémně rychlý, přístup k... datům a chod celého systému bude příjemně svižný. Všemu poskytuje ochranu skříň typu Big Tower s dostatečným prostorem i pro další konfigurace. Klávesnice i myš jsou součástí balení, prakticky okamžitě jej tak můžete začít používat. Rozhodující vlastnosti počítače Lenovo ThinkCentre neo 50t Grey Počítač Lenovo má operační paměť o velikosti 16 GB Lenovo ThinkCentre neo 50t Grey je vybaven procesorem Intel Core i7 12700H Alder Lake Disk SSD má kapacitu 512 GB Grafická karta Intel UHD Graphics 770 Data lze také přenášet díky čtečce paměťových karet WiFi modul pro snadné připojení k internetu Číst můžete i data z DVD disků díky mechanice Grafické výstupy zastupuje VGA D-SUB, HDMI a DisplayPort Najdete zde 4× USB 2.0 pro zapojení nejrůznějších periferií Praktické USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) jsou k dispozici 2× Další výbava: Combo Audio Jack, LAN, Padlock, sériový port, Vstup pro mikrofon a Výstup na sluchátka / reproduktor Součástí balení je také myš a klávesnice Počítač Lenovo ThinkCentre neo 50t Grey se dodává s Windows 11 Pro Jaký disk a procesor nabízí Lenovo ThinkCentre neo 50t Grey? Výkon a sílu tomuto modelu dodává dvanáctijádrový procesor Intel Core i7 12700H Alder Lake, jenž dokáže běžet na frekvenci 1,6 GHz. Jeho maximum v Turbo Boost režimu dosahuje až na 4,8 GHz. Zárukou rychlé a pohodlné práce je operační paměť RAM typu DDR4 s velkorysou velikostí 16 GB. Ta je vsazena do jednoho slotu z celkem 2, které v počítači jsou. Počítač Lenovo ThinkCentre neo 50t Grey poskytne 512 GB prostoru pro instalaci programů i vaše data. Jako disk poslouží spolehlivá SSD jednotka. Oproti klasickým diskům bude tato technologie rychlejší a odolnější na otřesy. Grafickou stránku věci má u počítače Lenovo ThinkCentre neo 50t Grey na starosti Intel UHD Graphics 770. Obrazovka a konektivita počítače Lenovo ThinkCentre neo 50t Grey Na připojení dalších zařízení slouží u počítače Lenovo patřičná sada konektorů. Ta obsahuje běžné rozhraní USB 2.0 u 4 konektorů a dokonce USB 3.2 Gen1 (USB 3.0), jenž je k dispozici 2×. Široké využití si najde i USB-C. K internetu se připojíte díky LAN portu, není tak zapotřebí se spoléhat jen na WiFi modul. Zvuková zařízení zapadnou do kombinovaného Jack konektoru, využít budete moci i zdířku pro mikrofon. Pro připojení k monitoru je v případě počítače Lenovo ThinkCentre neo 50t Grey k dispozici VGA D-SUB, HDMI a DisplayPort. Bluetooth rozšiřuje možnosti připojení. Tento model má k dispozici optickou mechaniku, která zajistí přečtení dat z disků. Oceníte i přítomnost čtečky paměťových karet, prostřednictvím které oceníte rychlý přenos dat. Počítač využívá operační systém Windows 11 Pro.

Produkt je výrobek značky Lenovo ,distribuovaný s EAN kódem 0196378463155.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Lenovo, Počítače Lenovo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lenovo ThinkCentre neo 50t Grey a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lenovo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lenovo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lenovo ThinkCentre neo 50t Grey
Právě si prohlížíte...

28590,- Kč