Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lenovo IdeaCentre 3 AIO 27ALC6 White

Lenovo IdeaCentre 3 AIO 27ALC6 White

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lenovo IdeaCentre 3 AIO 27ALC6 White z kategorie elektronika, počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Lenovo IdeaCentre 3 AIO 27ALC6 White .

Detailní informace

All In One PC Lenovo IdeaCentre 3 AIO 27ALC6 White:All In One PC je prostorově nenáročným typem počítače, veškerý hardware je totiž skryt v monitoru, dokonce vám ani nebudou překážet kabely. Model Lenovo IdeaCentre 3 AIO 27ALC6 White má ve své výbavě monitor o úhlopříčce 27 a nabídne vám vlastnosti dostatečně výkonného procesoru AMD Ryzen 5, takže vás nezklame ani při větším zatížení kancelářskou prací a běžnými úkony. Displej se chlubí rozlišením Full HD, což je dostatečné pro práci i sledování filmů. Díky použité technologii bude mít obrazovk...a solidní pozorovací úhly a kvalitní barvy. Velkou předností All In One PC Lenovo je možnost použít WiFi, nebudete proto muset ke stolnímu počítači přivádět kabel. Oproti klasickým monitorům zde najdete integrovanou webkameru pro videohovory. Operační systém je instalován ve verzi Windows 11 Home. Neoddělitelnou součástí All In One PC Lenovo IdeaCentre 3 AIO 27ALC6 White je klávesnice s myší, balení tak obsahuje vše co budete potřebovat. Zajímavé přednosti All In One PC Lenovo IdeaCentre 3 AIO 27ALC6 White Velmi praktická konstrukce monitoru šetří místo na stole Svižný SSD disk má kapacitu 512 GB All In One PC Lenovo má operační paměť o velikosti 16 GB Perfektní obraz zajistí obrazovka s
27 IPS displejem Monitor nabízí rozlišení až 1920 × 1080 px Lenovo IdeaCentre 3 AIO 27ALC6 White má ve výbavě procesor AMD Ryzen 5 5500U Grafická karta AMD Radeon Graphics K internetu se budete moci snadno připojit díky WiFi modulu Do jeho výbavy byla zahrnuta také webkamera Grafické výstupy tvoří HDMI Celkem naleznete 2× USB 2.0 pro připojení dalších zařízení Moderní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) jsou k dispozici 2× K další výbavě patří: LAN All In One PC Lenovo IdeaCentre 3 AIO 27ALC6 White se dodává se systémem Windows 11 Home Součástí balení tohoto počítače je také myš a klávesnice Jaký procesor a se nachází v Lenovo IdeaCentre 3 AIO 27ALC6 White? Základem výpočetního výkonu tohoto počítače je šestijádrový procesor AMD Ryzen 5 5500U, taktován je na frekvenci 2,1 GHz. Jeho maximum v Turbo Boost režimu dosahuje až na 4 GHz. Svižnou práci zabezpečuje paměť RAM typu DDR4 s velkorysou velikostí 16 GB. Ta je osazena do dvou slotů z celkem 2, které v počítači jsou. Lenovo IdeaCentre 3 AIO 27ALC6 White poskytne 512 GB prostoru pro instalaci programů a vaše data. Připraven je SSD disk. Mezi velký plus této technologie řadíme kromě rychlosti i odolnost a spolehlivost. Grafiku má v All In One PC Lenovo IdeaCentre 3 AIO 27ALC6 White na starosti AMD Radeon Graphics. Obrazovka a konektivita All In One PC Lenovo IdeaCentre 3 AIO 27ALC6 White Veškerý hardware je vestavěn v monitoru, který má rozlišení 1920 × 1080 px. Úhlopříčka 27 nabídne velmi rozměrnou, komfortní pracovní plochu. Kvalitu obrazu zaručuje technologie IPS, která ruší živé barvy a má dobré pozorovací úhly. Pro připojení dalších zařízení je u All In One PC Lenovo dostatečná konektorová výbava. Ta obsahuje hojně využívané rozhraní USB 2.0 u 2 konektorů a dokonce USB 3.2 Gen1 (USB 3.0), které je k dispozici 2×. K internetu se připojíte díky LAN portu, nebude tak potřeba se spoléhat jen na WiFi modul. All In One PC Lenovo IdeaCentre 3 AIO 27ALC6 White do výbavy dostal i grafický výstup pro připojení dalšího monitoru. Jde o HDMI. Výbava je doplněna o Bluetooth.

Produkt je výrobek značky Lenovo ,distribuovaný s EAN kódem 0196378471938.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Lenovo, Počítače Lenovo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lenovo IdeaCentre 3 AIO 27ALC6 White a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lenovo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lenovo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lenovo IdeaCentre 3 AIO 27ALC6 White
Právě si prohlížíte...

19890,- Kč