Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fujitsu CELSIUS W5012

Fujitsu CELSIUS W5012

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fujitsu CELSIUS W5012 z kategorie elektronika, počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Fujitsu CELSIUS W5012 .

Detailní informace

Pracovní stanice Fujitsu CELSIUS W5012:Pracovní stanice Fujitsu je sestava pro velmi náročné uživatele. Sází na nejvýkonnější hardware, zvládne i svižný chod nejnáročnějších programů a zvládne opravdu výjimečné vytížení. Nejdůležitější částí výkonného počítače Fujitsu CELSIUS W5012 je procesor Intel Core i7
jehož doplňuje patřičně vysoká operační paměť. Značnou výhodou je i rychlost disku, SSD disk bez mechanických část disponuje extrémní rychlostí, přístup k datům a chod celého systému bude opravdu rychlý. Ochrana všeho je zabezpečena skř...íní typu Micro Tower s kompaktními rozměry, která nezabere místo na stole. Nejdůležitější funkce pracovní stanice Fujitsu CELSIUS W5012 Pracovní stanice - výkonný stroj pro nejnáročnější pracovní úkony Pracovní stanice Fujitsu má instalovánu operační paměť
16 GB Fujitsu CELSIUS W5012 má ve výbavě procesor Intel Core i7 12700 Alder Lake Velmi svižný disk SSD poslouží kapacitou 512 GB Grafická karta Intel UHD Graphics 770 Data budete moci přenášet díky čtečce paměťových karet Díky mechanice je možné pracovat s disky Grafické výstupy zastupuje DisplayPort Nabídne vám celkem 4× USB 2.0 pro zapojení nejrůznějších periferií Do další výbavy spadá: Kensington lock, Výstup na sluchátka / reproduktor, zvukový vstup (line in), zvukový výstup (line out) a RJ-45 (LAN) 1Gbps Kompaktní skříň typu Micro Tower šetří místo na stole V balení naleznete také myš Pracovní stanice Fujitsu CELSIUS W5012 je dodáván s předinstalovaným systémem Windows 11 Pro Jaký procesor a úložiště najdete v Fujitsu CELSIUS W5012? Základem výpočetního výkonu tohoto počítače je dvanáctijádrový procesor Intel Core i7 12700 Alder Lake, jenž dokáže běžet na frekvenci 2,1 GHz. S Turbo Boost režimem se vyšplhá až na 4,9 GHz. Svižnou práci garantuje operační paměť RAM typu DDR5 s velkorysou velikostí 16 GB. Ta je nasazena do jednoho slotu z celkem 4, kterými je počítač osazen. Fujitsu CELSIUS W5012 vám poskytne 512 GB prostoru pro ukládání dat a instalaci programů. Připravena je velmi spolehlivá SSD jednotka. Výhodou této technologie bez mechanických částí bude výjimečná rychlost a odolnost proti otřesům. Grafickou stránku věci má u pracovní stanice Fujitsu na bedrech Intel UHD Graphics 770. Obrazovka a konektivita pracovní stanice Fujitsu CELSIUS W5012 Pro připojení dalších zařízení vám poslouží u pracovní stanice Fujitsu solidní sada konektorů. Ta zahrnuje nepostradatelné rozhraní USB 2.0 u 4 konektorů. Budete moci pracovat i s USB-C. Pro zapojení monitoru je u pracovní stanice Fujitsu CELSIUS W5012 připraveno DisplayPort. Součástí tohoto modelu je i optická mechanika pro instalaci programů z disků i pro čtení dat. Příjemná je i přítomnost čtečky paměťových karet, prostřednictvím které si zajistíte rychlý přenos dat. V počítači nechybí operační systém Windows 11 Pro.

Produkt je výrobek značky Fujitsu ,distribuovaný s EAN kódem 4065221879558.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Fujitsu, Počítače Fujitsu.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

26 090,- Kč
Detail
22 999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fujitsu CELSIUS W5012 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fujitsu a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fujitsu najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fujitsu CELSIUS W5012
Právě si prohlížíte...

38890,- Kč