Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dell Precision 3660 MT

Dell Precision 3660 MT

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dell Precision 3660 MT z kategorie elektronika, počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Dell Precision 3660 MT .

Detailní informace

Pracovní stanice Dell Precision 3660 MT:Pracovní stanice Dell je výbornou volbou pro nejnáročnější uživatele. Sází na nejvýkonnější hardware, pracuje i s nejnáročnějším druhem programů a poradí si i s opravdu výjimečným vytížením. Jádrem mimořádně výkonného počítače Dell Precision 3660 MT je procesor Intel Core i7
jehož doplňuje náležitě vysoká operační paměť. Na výkon má vliv také samostatná grafická karta, ta usnadňuje práci procesoru s grafikou či editací videa. Neocenitelnou výhodou je i rychlost disku, SSD disk pracuje neuvěřitelnou r...ychlostí, přístup k datům a chod celého systému bude příjemně svižný. To vše je ochráněno pomocí skříně typu Midi Tower, ve které naleznete dostatek místa pro případné rozšíření. K balení patří myš i klávesnice, připojíte se k monitoru a počítač je připraven. Klíčové funkce pracovní stanice Dell Precision 3660 MT Pracovní stanice - výkonný stroj pro nejnáročnější pracovní úkony Pracovní stanice Dell má operační paměť o velikosti 16 GB Dell Precision 3660 MT má procesor Intel Core i7 12700 Alder Lake Vnitřní HDD disk nabízí kapacitu 1 TB Svižný SSD disk disponuje kapacitou 512 GB Grafická karta NVIDIA Quadro T1000 s pamětí 4 GB Zabudovaná mechanika vám umožní pracovat s disky Grafické výstupy jsou zastoupeny miniDisplayPort Celkem budete moci využít 2× USB 2.0 pro možné připojení dalších periferií Praktické USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) jsou k dispozici 4× Mezi další výbavu se řadí: Combo Audio Jack, zvukový výstup (line out) a RJ-45 (LAN) K tomuto modelu patří také myš a klávesnice Pracovní stanice Dell Precision 3660 MT je dodáván se systémem Windows 10 Pro Jaký procesor a disk byl dodán do Dell Precision 3660 MT? Základem výpočetního výkonu tohoto počítače je dvanáctijádrový procesor Intel Core i7 12700 Alder Lake, jenž kmitá na frekvenci 2,1 GHz. S Turbo Boost režimem se vyšplhá až na 4,9 GHz. Zárukou svižné práce je paměť RAM typu DDR5 s nadprůměrnou velikostí 16 GB. Ta je vsazena do dvou slotů z celkem 4, kterými je počítač osazen. Dell Precision 3660 MT bude mít k dispozici 1512 GB prostoru pro ukládání dat či instalacu programů. Jako disk poslouží spolehlivá SSD jednotka. Oproti klasickým pevným diskům neobsahuje mechanické části. To zaručuje vyšší rychlost a odolnost proti otřesům. Veškerý úložný prostor se dělí na 1 TB v případě HDD a 512 GB u SSD jednotky. Grafickou stránku věci má u pracovní stanice Dell na bedrech NVIDIA Quadro T1000 s pamětí 4 GB pro správný chod náročných programů a her. Obrazovka a konektivita pracovní stanice Dell Precision 3660 MT Na připojení dalších zařízení slouží u pracovní stanice Dell patřičná sada konektorů. Ta obsahuje nepostradatelné rozhraní USB 2.0 u 2 konektorů a USB 3.2 Gen1 (USB 3.0), které je zde 4×. Budete moci pracovat i s USB-C. Celou řadu zvukových zařízení můžete připojit díky kombinovanému Jack konektoru. Pro připojení k monitoru je u tohoto modelu pracovní stanice Dell Precision 3660 MT k dispozici miniDisplayPort. Operačním systémem nainstalovaným v počítači je Windows 10 Pro.

Produkt je výrobek značky Dell ,distribuovaný s EAN kódem 5397184728031.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Dell, Počítače Dell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dell Precision 3660 MT a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dell Precision 3660 MT
Právě si prohlížíte...

47290,- Kč