Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dell PowerEdge T550

Dell PowerEdge T550

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dell PowerEdge T550 z kategorie elektronika, počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Dell PowerEdge T550 .

Detailní informace

Server Dell PowerEdge T550:
Věžový server Dell PowerEdge T550 je ideální pro firemní úlohy mimo tradiční datová centra. Hodí se pro firemní informační technologie, virtualizaci, databáze, analýzu, AI/ML a dedukce. Nový design přináší výkonnější technologie v tišší skříni s jednodušší správou. Navíc se můžete spolehnout na podporu společnosti Dell s tříletou zárukou s reakcí následující pracovní den (Basic on-site next business day). Volba Dell PowerEdge T550 je řešení, při kterém budete mít vaše data pod kontrolou přímo na pracovišti a uše...tříte případné výdaje při používání veřejného cloudu.
Klíčové vlastnosti serveru Dell PowerEdge T550Spolehlivý a výkonný server Dell PowerEdge T550Ideální pro firemní informační technologie, virtualizaci, databáze, analýzu, AI/ML a dedukceVšechna vaše data pod kontrolou přímo na pracovištiPřipraven na rozšiřování hardwarové kapacityOprava případné závady na místě do druhého pracovního dne (Basic on-site next business day)iDRAC9 pro vzdálenou správu
Vysoký výkon a možnosti rozšíření serveru Dell PowerEdge T550Procesor Intel Xeon dodá serveru dostatečný výkon a společně s velkou operační pamětí vám Dell PowerEdge T550 zajistí plynulý provoz firemních agend. Server je navíc připraven pro postupné navyšování kapacity díky šestnácti paměťovým slotům RDIMM, osmi hot-plug pozicím pro 2,5“ disky a čtyřem slotům PCI Express, které umožňují rozšiřování konfigurace podle rostoucích potřeb firmy a vzrůstajících nárocích na paměť a úložiště.
Široké možnosti připojení periferií k serveru Dell PowerEdge T550PowerEdge T550 poskytuje 1× USB 2.0 plus 1× USB 3.2 na čelním panelu a 1× USB 2.0 plus 1× USB 3.2 na zadním panelu. Modul TPM 2.0 ochrání hardware a úložiště bezpečným šifrováním. Server Dell PowerEdge T550 podporuje operační a virtualizační systémy Canonical Ubuntu Server LTS, Citrix Hypervisor, Microsoft Windows Server s technologií Hyper-V, Red Hat Enterprise Linux, SUSE Linux Enterprise Server a VMware ESXi.

Produkt je výrobek značky Dell ,distribuovaný s EAN kódem 5397184678510.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Dell, Počítače Dell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

76 890,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Dell PowerEdge T550 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dell PowerEdge T550
Právě si prohlížíte...

72169,- Kč