Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dell Alienware Aurora R14 Glass Black

Dell Alienware Aurora R14 Glass Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dell Alienware Aurora R14 Glass Black z kategorie elektronika, počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Dell Alienware Aurora R14 Glass Black .

Detailní informace

Herní PC Dell Alienware Aurora R14 Glass Black:Herní PC Dell je sestaven tak, aby dokonale vyhověl potřebám hráčů. Nabízí vám pečlivě vyladěný hardwarem a moderní design. Díky této sestavě máte dostatek výkonu pro nové tituly a ještě několik let se vyrovná s nároky her. Mozkem praktického počítače Dell Alienware Aurora R14 Glass Black je čip AMD Ryzen 9 jemuž sekunduje dostatečně vysoká operační paměť. Samozřejmostí je samostatná grafická karta, která dokáže vykreslit herní svět do nejmenších detailů. Zajisté vás potěší i vyšší rychlost úložišt...ě, SSD disk disponuje extrémní rychlostí, což se projeví na celkovém chodu a svižné práci s daty. Ochranu všemu poskytuje skříň typu Midi Tower s dostatkem prostoru i pro případné rozšíření. Klávesnice i myš jsou součástí balení, stačí jen připojení k monitoru a počítač je připraven. Příjemnou atmosféru během hraní obstará RGB podsvícení skříně. Podstatné parametry herního PC Dell Alienware Aurora R14 Glass Black Herní PC s efektním designem a pořádným výkonem Herní PC Dell má instalovanou operační paměť o velikosti 64 GB Dell Alienware Aurora R14 Glass Black je vybaven procesorem AMD Ryzen 9 5900X SSD disk disponující kapacitou 2000 GB Grafická karta NVIDIA GeForce RTX 3090 s pamětí 24 GB Díky WiFi modulu se lze snadno připojit k internetu Grafické výstupy zastává HDMI a DisplayPort Pracovat budete moci s
4× USB 2.0 pro připojení mnoha dalších zařízení USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) je zastoupeno 5× Do další výbavy se řadí: Combo Audio Jack, S/PDIF optický výstup a zvukový vstup (line in) V balení je také myš a klávesnice Herní PC Dell Alienware Aurora R14 Glass Black je dodáván s Windows 11 Home Jaký procesor a disk se skrývá v Dell Alienware Aurora R14 Glass Black? Základem výpočetního výkonu tohoto počítače je dvanáctijádrový procesor AMD Ryzen 9 5900X, jenž má frekvenci 3,7 GHz. Pomocí Turbo Boost režimu se dostane až na
4,8 GHz. Rychlou a pohodlnou práci zajistí operační paměť typu DDR4 s velkorysou velikostí 64 GB. Je osazena do jednoho slotu z celkem 4, které počítač obsahuje. Dell Alienware Aurora R14 Glass Black vám nabídne 2000 GB prostoru pro data i programy. Jako disk poslouží spolehlivá SSD jednotka. Oproti klasickým pevným diskům nemá mechanické části, takže má vyšší rychlost i odolnost proti otřesům. Grafickou stránku věci má u herního PC Dell na bedrech NVIDIA GeForce RTX 3090 s pamětí 24 GB, která s přehledem podpoří extra detailní rozlišení. Obrazovka a konektivita herního PC Dell Alienware Aurora R14 Glass Black Pro připojení dalších zařízení je u herního PC Dell patřičná konektorová výbava. Ta skýtá nepostradatelné rozhraní USB 2.0 u 4 konektorů a také USB 3.2 Gen1 (USB 3.0), jenž budete mít 5×. Počítač má ve své výbavě i USB-C. Celou škálu zvukových zařízení můžete připojit kombinovaným Jack konektorem. Pro připojení k monitoru je u tohoto modelu herního PC Dell Alienware Aurora R14 Glass Black připraveno HDMI a DisplayPort. Výbavu ještě zpestřuje Bluetooth. Operačním systémem nainstalovaným v počítači je Windows 11 Home.

Produkt je výrobek značky Dell ,distribuovaný s EAN kódem 5397184683460.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Dell, Počítače Dell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dell Alienware Aurora R14 Glass Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dell Alienware Aurora R14 Glass Black
Právě si prohlížíte...

124890,- Kč