Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dell Alienware Aurora R13 Glass Black

Dell Alienware Aurora R13 Glass Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dell Alienware Aurora R13 Glass Black z kategorie elektronika, počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Dell Alienware Aurora R13 Glass Black .

Detailní informace

Herní PC Dell Alienware Aurora R13 Glass Black:Herní PC Dell je ideálním společníkem, jehož ocení každý nadšený hráč. Nabízí nejen poutavý design, ale i rychlý a pečlivě vyladěný hardware. V této sestavě najdete dostatek výkonu pro nové herní pecky a několik dalších let jí ještě nedojde dech. Mozkem praktického počítače Dell Alienware Aurora R13 Glass Black je procesor Intel Core i9 který doplňuje
patřičně vysoká operační paměť. Nemůže chybět výkonná grafická karta, díky které vám neuniknou ani ty nejmenší detaily. Při hrách vás zajisté po...těší i rychlost disku, SSD disk pracuje ohromně rychle, přístup k datům a běh celého systému bude opravdu svižný. Vše je zabezpečeno skříní typu Midi Tower s náležitým prostorem pro případné rozšíření. Do balení patří myš a klávesnice, stačí jen připojení k monitoru a počítač je připraven. Příjemnou atmosféru navodí během hraní RGB podsvícení skříně. Podstatné funkce herního PC Dell Alienware Aurora R13 Glass Black Výkonný herní PC s efektivním designem Herní PC Dell má operační paměť o velikosti 32 GB Dell Alienware Aurora R13 Glass Black má procesor Intel Core i9 12900KF Alder Lake SSD disk poslouží kapacitou 1000 GB Grafická karta NVIDIA GeForce RTX 3090 s pamětí 24 GB WiFi modul pro snadné připojení k internetu Grafické výstupy tvoří HDMI a DisplayPort Budete mít k dispozici 4× USB 2.0 pro možné připojení dalších periferií USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) je zastoupeno 5× K další výbavě spadá: Combo Audio Jack, Kensington lock, S/PDIF optický výstup a zvukový vstup (line in) V balení naleznete také myš a klávesnice Herní PC Dell Alienware Aurora R13 Glass Black má předinstalovaný systém Windows 11 Home Jaký procesor a úložiště byl dodán do Dell Alienware Aurora R13 Glass Black? Základem výpočetního výkonu tohoto počítače je procesor Intel Core i9 12900KF Alder Lake, který dosahuje frekvence 3,2 GHz. V Turbo Boost režimu se roztiká až na 5,2 GHz. Zárukou rychlé a pohodlné práce je paměť RAM typu DDR5 s nadprůměrnou velikostí 32 GB. Ta je nasazena do dvou slotů z celkem 4, které v počítači jsou. Dell Alienware Aurora R13 Glass Black poskytne 1000 GB místa pro uložení všech potřebných dat i pro instalaci programů. Připraven je SSD disk. Výhodou této technologie bude kromě vysoké rychlosti i odolnost. Grafickou stránku věci má u herního PC Dell na bedrech NVIDIA GeForce RTX 3090 s pamětí 24 GB pro hraní na maximální detaily. Obrazovka a konektivita herního PC Dell Alienware Aurora R13 Glass Black Pro připojení dalších zařízení vám poslouží u herního PC Dell patřičná konektorová výbava. Základem je hojně využívané rozhraní USB 2.0 u 4 konektorů a také USB 3.2 Gen1 (USB 3.0), které je zde 5×. Budete moci pracovat i s USB-C. Zvuková zařízení budete moci připojovat do kombinovaného Jack konektoru. Pro monitor je v případě herního PC Dell Alienware Aurora R13 Glass Black přichystáno HDMI a DisplayPort. Výbavu podtrhuje Bluetooth konektivita. Do počítače je nainstalován operační systém Windows 11 Home.

Produkt je výrobek značky Dell ,distribuovaný s EAN kódem 5397184683378.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Dell, Počítače Dell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dell Alienware Aurora R13 Glass Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dell Alienware Aurora R13 Glass Black
Právě si prohlížíte...

119490,- Kč