Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ASUS V161GART-BD077D Black dotykový

ASUS V161GART-BD077D Black dotykový

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ASUS V161GART-BD077D Black dotykový z kategorie elektronika, počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným ASUS V161GART-BD077D Black dotykový .

Detailní informace

All In One PC ASUS V161GART-BD077D Black dotykový:All In One PC je prostorově nenáročnou variantou počítače, veškerý hardware je totiž ukryt v monitoru, zbavíte se také nadbytečných kabelů. Model ASUS V161GART-BD077D Black dotykový má ve své výbavě dotykový monitor s úhlopříčkou 15,6 a nabídne vám sílu a rychlost úsporného procesoru Intel Celeron, jenž vám krásně vystačí na běžnou kancelářskou práci. Největší předností All In One PC ASUS je možnost použít WiFi, k počítači tak nebudete muset přívádět kabel. Na rozdíl od běžných monitorů má také ...integrovanou webkameru. Praktické all in one řešení skýtá dokonce čtečku paměťových karet, kterou ocení především fotografové. Počítač je bez operačního systému. Neoddělitelnou součástí All In One PC ASUS V161GART-BD077D Black dotykový je myš a klávesnice, v jediném zařízení tak budete mít vše potřebné k práci. Rozhodující přednosti All In One PC ASUS V161GART-BD077D Black dotykový Kompaktní konstrukce s hardwarem v monitoru Rychlý SSD disk s kapacitou 128 GB All In One PC ASUS má instalovánu operační paměť
8 GB Perfektní obraz budete mít díky obrazovce s 15,6 LCD displejem Dotykový displej nabízí snadné ovládání Monitor vám nabídne rozlišení až 1366 × 768 px ASUS V161GART-BD077D Black dotykový má ve výbavě procesor Intel Celeron N4020 Gemini Lake Grafická karta Intel HD Graphics Data nejen z fotoaparátů přenesete čtečkou paměťových karet Bezdrátové připojení k internetu díky WiFi modulu Má také vestavěnou webkameru Grafické výstupy představuje VGA D-SUB a hDMI USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) je zastoupeno 4× Do další výbavy se řadí: Kensington lock, LAN a Výstup na sluchátka / reproduktor All In One PC ASUS V161GART-BD077D Black dotykový nemá předinstalovaný operační systém All In One PC ASUS V161GART-BD077D Black dotykový je dodáván se systémem Bez operačního systému K tomuto modelu patří také myš a klávesnice Jaký procesor a se skrývá v ASUS V161GART-BD077D Black dotykový? Sílu a výkon tomuto modelu dodává dvoujádrový procesor Intel Celeron N4020 Gemini Lake, který dosahuje frekvence 1,1 GHz. Jeho maximum v Turbo Boost režimu dosahuje až na 2,8 GHz. Svižnou a pohodlnou práci garantuje operační paměť typu DDR4 o velikosti 8 GB. ASUS V161GART-BD077D Black dotykový vám nabídne 128 GB místa pro uložení dat i pro instalaci všech potřebných programů. Připraven je pro vás SSD disk s vynikající rychlostí. Oproti klasickým pevným diskům neobsahuje mechanické části. To zaručuje vyšší rychlost a odolnost proti otřesům. Grafickou stránku věci má u All In One PC ASUS V161GART-BD077D Black dotykový na starosti Intel HD Graphics. Obrazovka a konektivita All In One PC ASUS V161GART-BD077D Black dotykový Monitor, který má v sobě ukrytý veškerý hardware, dosahuje rozlišení 1366 × 768 px. Úhlopříčka 15,6 nezabere příliš místa, ale také vám nabídne dostatečnou plochu pro pohodlnou práci. Displej je doplněn dotykovou vrstvou, takže plně využijete potenciálu všech aplikací. Pro připojení dalších zařízení je u All In One PC ASUS dostatečná sada konektorů. Ta skýtá nepostradatelné rozhraní USB 3.2 Gen1 (USB 3.0), které je k dispozici 4×. Pro připojení k internetu má počítač k dispozici LAN port, nebudete se proto muset spoléhat na WiFi modul. All In One PC ASUS V161GART-BD077D Black dotykový má ve výbavě dokonce i grafický výstup pro připojení dalšího monitoru. Jedná se o VGA D-SUB a HDMI. Konektivitu rozšiřuje Bluetooth.

Produkt je výrobek značky Asus ,distribuovaný s EAN kódem 4711081793809.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Asus, Počítače Asus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ASUS V161GART-BD077D Black dotykový a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Asus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Asus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ASUS V161GART-BD077D Black dotykový
Právě si prohlížíte...

10274,- Kč