Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ASUS ROG Strix GA15 Black

ASUS ROG Strix GA15 Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ASUS ROG Strix GA15 Black z kategorie elektronika, počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným ASUS ROG Strix GA15 Black .

Detailní informace

Herní PC ASUS ROG Strix GA15 Black:Herní PC ASUS se stane společníkem každého nadšeného hráče. Může vám nabídnout rychlý a pečlivě vyladěný hardware i poutavý design. V této sestavě najdete dostatek výkonu pro nové herní pecky a ještě několik let se srovná s nároky her. Srdcem univerzálního počítače ASUS ROG Strix GA15 Black je procesor AMD Ryzen 7 který doplňuje
extra velká porce operační paměti. Samozřejmostí je výkonná grafická karta, díky které vám neuniknou ani ty nejmenší detaily. Coby VR ready počítač tento kousek vás vezme i do vir...tuální reality. Vše chrání skříň typu Desktop s dokonale úspornými rozměry, nepotřebuje moc místa na vašem stole. Zajímavé parametry herního PC ASUS ROG Strix GA15 Black Herní PC s efektivním designem Herní PC ASUS má instalovánu operační paměť o velikosti 32 GB ASUS ROG Strix GA15 Black má ve výbavě procesor AMD Ryzen 7 5800X Grafická karta NVIDIA GeForce RTX 3070 s pamětí 8 GB K dispozici je také rychlá čtečka paměťových karet Bezdrátové připojení k internetu zajistí WiFi modul Oblíbené USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) jsou k dispozici 5× K další výbavě spadá: LAN, PS2, Výstup na sluchátka / reproduktor a RJ-45 (LAN) 1Gbps Kompaktní skříň typu Desktop šetří místo na stole Herní PC ASUS ROG Strix GA15 Black se dodává se systémem Windows 11 Home Jaký procesor a disk se nachází v ASUS ROG Strix GA15 Black? Výkon a sílu tomuto modelu dodává osmijádrový procesor AMD Ryzen 7 5800X, který kmitá na frekvenci 3,8 GHz. V Turbo Boost režimu může dosáhnout až na 4,7 GHz. Pohodlnou práci zajistí operační paměť typu DDR4 s nadstandardní velikostí 32 GB. Ta byla osazena do dvou slotů z celkem 4, jimiž je počítač osazen. ASUS ROG Strix GA15 Black poskytne 3000 GB pro instalaci programů i pro vaše data.. Celková kapacita je rozdělena na 2 TB u HDD disku a 1000 GB na disku SSD. Grafickou stránku věci má u herního PC ASUS na bedrech NVIDIA GeForce RTX 3070 s pamětí 8 GB, kterou ocení fanoušci extra detailních rozlišení. Obrazovka a konektivita herního PC ASUS ROG Strix GA15 Black Pro připojení dalších zařízení je u herního PC ASUS dostatečná sada konektorů. Ta obsahuje hojně využívané rozhraní USB 3.2 Gen1 (USB 3.0), jenž budete mít 5×. Počítač má také USB-C. Pro připojení k internetu má počítač ve výbavě LAN port, není proto nutné se spoléhat jen na WiFi modul. Výbavu podtrhuje Bluetooth konektivita. Vhodná je i přítomnost čtečky paměťových karet, prostřednictvím které si zajistíte rychlý přenos dat. V počítači naleznete operační systém Windows 11 Home.

Produkt je výrobek značky Asus ,distribuovaný s EAN kódem 4711081775447.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Asus, Počítače Asus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ASUS ROG Strix GA15 Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Asus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Asus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ASUS ROG Strix GA15 Black
Právě si prohlížíte...

37371,- Kč