Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ASUS ExpertCenter E5 24 Black dotykový

ASUS ExpertCenter E5 24 Black dotykový

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ASUS ExpertCenter E5 24 Black dotykový z kategorie elektronika, počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným ASUS ExpertCenter E5 24 Black dotykový .

Detailní informace

All In One PC ASUS ExpertCenter E5 24 Black dotykový:All In One PC je velmi praktickým druhem počítače, kdy monitor pojme všechny komponenty, takže ušetříte místo a vše budete mít neustále po ruce. Model ASUS ExpertCenter E5 24 Black dotykový dostal do výbavy dotykový monitor o velikosti 23,8 a poskytne vám vlastnosti dostatečně výkonného procesoru Intel Core i5, který nebude mít problém s větší porcí běžných úkolů. Displej má rozlišení Full HD s jemností pro sledování filmů i pro práci. Základní předností All In One PC ASUS je WiFi připojení, ...není tak zapotřebí k počítači přivádět kabel. Na rozdíl od běžných monitorů má také integrovanou webkameru. Díky praktickému all in one rozhraní nepřijdete ani o čtečku paměťových karet, kterou využijí fotografové. Instalován je systém Windows 11 Pro. Součástí All In One PC ASUS ExpertCenter E5 24 Black dotykový je klávesnice s myší, v balení tak naleznete vše potřebné k práci. Důležité funkce All In One PC ASUS ExpertCenter E5 24 Black dotykový Kompaktní konstrukce vám bude šetřit místo na stole Rychlý SSD disk disponující kapacitou 512 GB All In One PC ASUS má instalovánu operační paměť o velikosti 16 GB Skvělý obraz obstará monitor s 23,8 LCD displejem Díky dotykovému displeji je ovládání snazší Obrazovka vám poskytne rozlišení až 1920 × 1080 px ASUS ExpertCenter E5 24 Black dotykový pracuje s procesorem Intel Core i5 11500B Tiger Lake Grafická karta Intel UHD Graphics K dispozici je spolehlivá čtečka paměťových karet Díky WiFi modulu se snadno připojíte k internetu Má také integrovanou webkameru Budete také moci pracovat s DVD disky Grafické výstupy představuje HDMI a Thunderbolt 4 Nabídne vám celkem 2× USB 2.0 pro zapojení nejrůznějších periferií USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) je zde 3× Mezi další výbavu se řadí: Kensington lock a LAN All In One PC ASUS ExpertCenter E5 24 Black dotykový je dodáván s operačním systémem Windows 11 Pro K tomuto modelu je také přiložena myš a klávesnice Jaký procesor a najdete v ASUS ExpertCenter E5 24 Black dotykový? Základním prvkem, který dodává tomuto počítači rychlost a sílu je šestijádrový procesor Intel Core i5 11500B Tiger Lake, který je taktován na frekvenci 3,3 GHz. Pomocí Turbo Boost režimu se dostane až na
4,6 GHz. Svižnou práci zabezpečuje operační paměť typu DDR4 s velkorysou velikostí 16 GB. Ta byla osazena do jednoho slotu z celkem 2, které počítač obsahuje. ASUS ExpertCenter E5 24 Black dotykový bude mít k dispozici 512 GB prostoru pro instalaci programů a vaše data. Jako disk poslouží velmi rychlá SSD jednotka. Výhodou této technologie bude kromě vysoké rychlosti i spolehlivost. Grafiku má v All In One PC ASUS ExpertCenter E5 24 Black dotykový na starosti Intel UHD Graphics. Obrazovka a konektivita All In One PC ASUS ExpertCenter E5 24 Black dotykový Monitor dosahuje rozlišení 1920 × 1080 px. Úhlopříčka 23,8 vám dodá dostatek prostoru pro práci. Displej je doplněn dotykovou vrstvou, využijete tak potenciálu všech aplikací. Pro připojení dalších zařízení poslouží u All In One PC ASUS dostatečná konektorová výbava. Základem je hojně využívané rozhraní USB 2.0 u 2 konektorů a také USB 3.2 Gen1 (USB 3.0), jenž je k dispozici 3×. Nechybí ani moderní USB-C. Pro připojení k internetu slouží LAN port, proto se nebudete muset spoléhat jen na WiFi modul. All In One PC ASUS ExpertCenter E5 24 Black dotykový disponuje také grafickým výstupem pro připojení projektorů či dalších monitorů. Jde o HDMI a Thunderbolt 4. Šíři konektivity podtrhuje Bluetooth.

Produkt je výrobek značky Asus ,distribuovaný s EAN kódem 4711081708612.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Asus, Počítače Asus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ASUS ExpertCenter E5 24 Black dotykový a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Asus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Asus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ASUS ExpertCenter E5 24 Black dotykový
Právě si prohlížíte...

29790,- Kč