Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SD 9L Black

ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SD 9L Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SD 9L Black z kategorie elektronika, počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SD 9L Black .

Detailní informace

Počítač ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SD 9L Black:Počítač ASUS bude výtečnou volbou do kanceláře či na domácí stůl. Disponuje spolehlivými komponenty, neocenitelnou výhodou je i poměr výkonu a ceny. Bez potíží zvládne běžnou kancelářskou práci a dá se použít i pro zábavu. Mozkem praktického počítače ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SD 9L Black je procesor Intel Core i3, k němuž patří dostatečná operační paměť. Značnou výhodou je i vyšší rychlost úložiště, SSD disk bez mechanických částí je neuvěřitelně rychlý, což má vliv na celkový chod a svižnou p...ráci s daty. To vše je ochráněno pomocí skříně typu Desktop s výhodně úspornými rozměry, která nepotřebuje moc místa na stole. V balení naleznete klávesnici s myší, prakticky okamžitě je připraven k použití. Důležité vlastnosti počítače ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SD 9L Black Počítač ASUS má operační paměť o velikosti 8 GB ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SD 9L Black je osazen procesorem Intel Core i3 12100 Alder Lake Svižný SSD disk má kapacitu 256 GB Grafická karta Intel UHD Graphics 730 Data nejen z fotoaparátů přenesete čtečkou paměťových karet Díky mechanice je možné pracovat s disky Grafické výstupy zastává VGA D-SUB, HDMI a DisplayPort Pracovat budete moci s
4× USB 2.0 pro možné připojení dalších periferií Moderní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) jsou zastoupeny 2× Do další výbavy se řadí: Combo Audio Jack, LAN, PS2, Výstup na sluchátka / reproduktor a RJ-45 (LAN) 1Gbps Kompaktní skříň typu Desktop ušetří místo na stole V balení naleznete také myš a klávesnice Počítač ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SD 9L Black bude mít předinstalovaný systém Windows 11 Pro Jaký procesor a disk se skrývá v ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SD 9L Black? Základem výpočetního výkonu tohoto počítače je čtyřjádrový procesor Intel Core i3 12100 Alder Lake, který má frekvenci 3,3 GHz. Jeho maximum v režimu Turbo Boost je až 4,3 GHz. Svižnou práci garantuje paměť RAM typu DDR4 s celkovou velikostí 8 GB. Počítač ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SD 9L Black bude mít k dispozici 256 GB místa pro uložení všech potřebných dat i pro instalaci programů. Coby disk poslouží velmi spolehlivá SSD jednotka. Jelikož neobsahuje mechanické části jako klasické disky, lze jej označit za odolnější a rychlejší. Grafickou stránku věci má u počítače ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SD 9L Black na starosti Intel UHD Graphics 730. Obrazovka a konektivita počítače ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SD 9L Black Pro připojení dalších zařízení vám poslouží u počítače ASUS dostatečná konektorová výbava. Ta zahrnuje nepostradatelné rozhraní USB 2.0 u 4 konektorů a také USB 3.2 Gen1 (USB 3.0), jenž budete mít 2×. Nechybí ani moderní USB-C. K internetu se budete moci připojit pomocí LAN portu. Zvuková zařízení zapadnou do kombinovaného Jack konektoru. K zapojení monitoru je v případě počítače ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SD 9L Black k dispozici VGA D-SUB, HDMI a DisplayPort. Oceníte i přítomnost čtečky paměťových karet, díky které nepotřebujete externí. Operačním systémem nainstalovaným v počítači je Windows 11 Pro.

Produkt je výrobek značky Asus ,distribuovaný s EAN kódem 4711081880899.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Asus, Počítače Asus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SD 9L Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Asus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Asus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SD 9L Black
Právě si prohlížíte...

14490,- Kč