Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SC 9L Black

ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SC 9L Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SC 9L Black z kategorie elektronika, počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SC 9L Black .

Detailní informace

Počítač ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SC 9L Black:Počítač ASUS je výtečnou volbou na každý pracovní stůl i do domácnosti. Sází na spolehlivé, rychlé součásti, velkou výhodou je i poměr ceny a výkonu. Sestava bez problémů zvládá i náročné pracovní programy. Základem všestranného počítače ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SC 9L Black je procesor Intel Core i5, který doplňuje
dostatečná porce operační paměti. Nezanedbatelnou výhodou je i vyšší rychlost úložiště, SSD disk pracuje ohromně rychle, přístup k datům a běh celého systému bude opravdu sviž...ný. Vše je zaobaleno do skříně typu Desktop s miniaturními rozměry, která nezabírá moc místa na stole. Klávesnice i myš jsou součástí balení, takže stačí připojit k monitoru a počítač je připraven. Klíčové znaky počítače ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SC 9L Black Počítač ASUS má instalovánu operační paměť o velikosti 8 GB ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SC 9L Black má ve své výbavě procesor Intel Core i5 11400 Rocket Lake Velmi svižný disk SSD poslouží kapacitou 512 GB Grafická karta Intel UHD Graphics 730 K dispozici je spolehlivá čtečka paměťových karet Zabudovaná mechanika vám umožní pracovat s disky Grafické výstupy zastává VGA D-SUB, HDMI a DisplayPort Pracovat budete moci s
4× USB 2.0 na zapojení nejrůznějších periferií Moderní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) jsou zastoupeny 2× Mezi další výbavu se řadí: Combo Audio Jack, LAN, PS2, Výstup na sluchátka / reproduktor a RJ-45 (LAN) 1Gbps Malá skříň typu Desktop ušetří místo Součástí balení tohoto počítače je také myš a klávesnice Počítač ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SC 9L Black je bez předinstalovaného operačního systému Jaký procesor a typ úložiště byl dodán do ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SC 9L Black? Výpočetní výkon a síla je tomuto modelu dodávána skrze šestijádrový procesor Intel Core i5 11400 Rocket Lake, který má frekvenci 2,6 GHz. V Turbo Boost režimu může dosáhnout až na 4,4 GHz. Svižnou a pohodlnou práci garantuje operační paměť RAM typu DDR4 s celkovou velikostí 8 GB. Počítač ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SC 9L Black vám poskytne 512 GB prostoru pro ukládání dat či instalacu programů. Těšit se můžete na SSD disk s velmi dobrou spolehlivostí. Oproti klasickým pevným diskům neobsahuje mechanické části. To zaručuje vyšší rychlost a odolnost proti otřesům. Grafickou stránku věci má u počítače ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SC 9L Black na starosti Intel UHD Graphics 730. Obrazovka a konektivita počítače ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SC 9L Black Na připojení dalších zařízení slouží u počítače ASUS patřičná sada konektorů. Ta zahrnuje nepostradatelné rozhraní USB 2.0 u 4 konektorů a USB 3.2 Gen1 (USB 3.0), které zde najdete 2×. Také budete moci pracovat s USB-C. K internetovému připojení může využít LAN port. Zvuková zařízení lze připojit kombinovaným Jack konektorem. Pro zapojení monitoru je u počítače ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SC 9L Black připraveno VGA D-SUB, HDMI a DisplayPort. Výhodná je i přítomnost čtečky paměťových karet, která vám zprostředkuje rychlý přenos dat. V počítači je instalován systém Bez operačního systému. PC vám bude dodáno bez operačního systému, jeho výběr se bude řídit vašimi preferencemi.

Produkt je výrobek značky Asus ,distribuovaný s EAN kódem 4711081547440.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Asus, Počítače Asus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SC 9L Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Asus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Asus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SC 9L Black
Právě si prohlížíte...

12990,- Kč