Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Acer Veriton Z4880G

Acer Veriton Z4880G

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Acer Veriton Z4880G z kategorie elektronika, počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Acer Veriton Z4880G .

Detailní informace

All In One PC Acer Veriton Z4880G:All In One PC je prostorově nejúspornější variantou počítače, kdy monitor pojme všechny komponenty, mimo ušetřeného místa vám také nabídne snadnou instalaci bez nadbytečných kabelů. Model Acer Veriton Z4880G je tvořen monitorem o úhlopříčce 23,8 a poskytne vám vlastnosti dostatečně výkonného procesoru Intel Core i5, takže vás nezklame ani při větším zatížení kancelářskou prací a běžnými úkony. Rozlišení displeje je běžné Full HD, což je ideální pro práci i sledování filmů. Díky použité technologii bude mít obra...zovka solidní pozorovací úhly a působivé barvy. Velkou předností All In One PC Acer je WiFi připojení, k počítači tak nebudete muset přívádět kabel. Na rozdíl od běžných monitorů má také vestavěnou webkameru. Instalován je operační systém s verzí Windows 10 Pro. Nedílnou součástí All In One PC Acer Veriton Z4880G je myš a klávesnice, po rozbalení se ihned budete moci věnovat práci. Zásadní parametry All In One PC Acer Veriton Z4880G Praktická konstrukce v monitoru šetří místem na stole SSD disk s kapacitou 256 GB All In One PC Acer má instalovánu operační paměť
8 GB Skvělý obraz zajistí obrazovka s 23,8 IPS displejem Monitor vám nabídne rozlišení až 1920 × 1080 px Acer Veriton Z4880G má ve své výbavě procesor Intel Core i5 11400 Rocket Lake Grafická karta Intel UHD Graphics WiFi modul dovoluje snadné připojení k internetu Do jeho výbavy patří také webkamera Počítač si díky vlastní mechanice poradí s DVD disky Grafické výstupy zastupuje DisplayPort Budete moci pracovat s 1× USB 2.0 pro možnost připojení nejrůznějších periferií USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) je k dispozici 2× Další výbavou je: RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, zvukový vstup (line in) a zvukový výstup (line out) All In One PC Acer Veriton Z4880G bude mít předinstalován operační systém Windows 10 Pro K tomuto modelu je také přiložena myš a klávesnice Jaký procesor a se skrývá v Acer Veriton Z4880G? Rychlost a sílu dodává počítači šestijádrový procesor Intel Core i5 11400 Rocket Lake, který je taktován na frekvenci 2,6 GHz. S Turbo Boost režimem se dostane až na 4,4 GHz. Pohodlnou a svižnou práci zaručuje operační paměť typu DDR4 o celkové velikosti 8 GB. Je osazena do jednoho slotu z celkem 2, které má počítač ve výbavě. Acer Veriton Z4880G vám poskytne 256 GB místa pro instalaci programů i pro ukládání dat. Připraven je SSD disk. Díky absenci mechanických částí se označuje jako odolnější a rychlejší varianta disku. Grafickou stránku věci má u All In One PC Acer Veriton Z4880G na starosti Intel UHD Graphics. Obrazovka a konektivita All In One PC Acer Veriton Z4880G Veškerý hardware je zabudován v monitoru, který dosahuje rozlišení 1920 × 1080 px. Úhlopříčka 23,8 vám poskytne velkou pracovní plochu Kvalitu obrazu zajistí technologie IPS, která ruší živé barvy a má dobré pozorovací úhly. Na připojení dalších zařízení slouží u All In One PC Acer dostatečná konektorová výbava. Ta obsahuje hojně využívané rozhraní USB 2.0 u 1 konektoru a USB 3.2 Gen1 (USB 3.0), jenž zde najdete 2×. All In One PC Acer Veriton Z4880G dostal do výbavy také grafický výstup, například pro připojení dalšího monitoru. Jde o DisplayPort. Výbavu krásně doplňuje Bluetooth.

Produkt je výrobek značky Acer ,distribuovaný s EAN kódem 4710886711155.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Acer, Počítače Acer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

31 290,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Acer Veriton Z4880G a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Acer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Acer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Acer Veriton Z4880G
Právě si prohlížíte...

18115,- Kč