Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Acer Veriton VX6680G

Acer Veriton VX6680G

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Acer Veriton VX6680G z kategorie elektronika, počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Acer Veriton VX6680G .

Detailní informace

Počítač Acer Veriton VX6680G:Počítač Acer se stane nepostradatelným pomocníkem do domácnosti či kanceláře. Disponuje rychlými a spolehlivými komponenty. velkou výhodou je i poměr ceny a výkonu. Bez potíží zvládne běžnou kancelářskou práci a též se dá použít i pro multimediální zábavu. Základem praktického počítače Acer Veriton VX6680G je čip Intel Core i3, kterému sekunduje náležitá porce operační paměti. Při práci budete spokojeni i s rychlostí disku, SSD disk bez mechanických částí je extrémně rychlý, přístup k datům i chod celého systému bud...e velmi rychlý. Všemu poskytuje ochranu skříň typu Mini Tower s miniaturními rozměry, která nezabírá moc místa na stole. Klávesnice i myš jsou součástí balení, prakticky okamžitě vám bude sloužit. Zajímavé přednosti počítače Acer Veriton VX6680G Počítač Acer má instalovánu operační paměť
8 GB Acer Veriton VX6680G pracuje s procesorem Intel Core i3 10105 Comet Lake SSD disk má kapacitu 512 GB Grafická karta Intel UHD Graphics 630 Počítač je také vybaven DVD mechanikou Grafické výstupy tvoří HDMI a DisplayPort Další výbava: Vstup pro mikrofon, Výstup na sluchátka / reproduktor a RJ-45 (LAN) Drobná skříň typu Mini Tower ušetří místo na stole V balení je také myš a klávesnice Počítač Acer Veriton VX6680G se dodává bez operačního systému Jaký procesor a disk byl dodán do Acer Veriton VX6680G? Základem výpočetního výkonu tohoto počítače je čtyřjádrový procesor Intel Core i3 10105 Comet Lake, který má frekvenci až 3,7 GHz. V Turbo Boost režimu se roztiká až na 4,4 GHz. Svižnou práci zajistí operační paměť RAM typu DDR4 o velikosti 8 GB. Ta je vsazena do jednoho slotu z celkem 4, jimiž je počítač osazen. Počítač Acer Veriton VX6680G vám nabídne 512 GB prostoru pro instalaci programů a vaše data. Připraven je pro vás SSD disk. Jelikož neobsahuje mechanické části jako klasické disky, lze jej označit za odolnější a rychlejší. Grafickou stránku věci má u počítače Acer Veriton VX6680G na bedrech Intel UHD Graphics 630. Obrazovka a konektivita počítače Acer Veriton VX6680G Na připojení dalších zařízení slouží u počítače Acer patřičná konektorová výbava. Také budete moci pracovat s USB-C. Pro monitor je u tohoto modelu počítače Acer Veriton VX6680G k dispozici HDMI a DisplayPort. V počítači je instalován systém Bez operačního systému. V počítači není nainstalován operační systém, můžete si ho vybrat dle vlastních požadavků.

Produkt je výrobek značky Acer ,distribuovaný s EAN kódem 4710886919902.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Acer, Počítače Acer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Acer Veriton VX6680G a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Acer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Acer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Acer Veriton VX6680G
Právě si prohlížíte...

11490,- Kč