Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Acer Veriton ES2740G

Acer Veriton ES2740G

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Acer Veriton ES2740G z kategorie elektronika, počítače, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Acer Veriton ES2740G .

Detailní informace

Počítač Acer Veriton ES2740G:Počítač Acer je ideálním pomocníkem na každý pracovní stůl i do domácnosti. Disponuje spolehlivými komponenty, potěší i poměrem ceny k výkonu. Se sestavou zvládnete běžnou kancelářskou práci a zvládne i multimediální zábavu. Jádrem všestranného počítače Acer Veriton ES2740G je čip Intel Pentium, k němuž patří dostačující operační paměť. Nezanedbatelnou výhodou je i vyšší rychlost úložiště, SSD disk pracuje velkou rychlostí, přístup k datům a chod celého systému bude příjemně svižný. To všechno chrání skříň typu Mini... Tower s příjemně úspornými rozměry, která šetří místo. V balení najdete klávesnici i myš, prakticky okamžitě je připraven k použití. Podstatné přednosti počítače Acer Veriton ES2740G Počítač Acer má instalovanou operační paměť o velikosti 4 GB Acer Veriton ES2740G má procesor Intel Pentium Gold G6400 Comet Lake Rychlý SSD disk poslouží kapacitou 128 GB Grafická karta Intel HD Graphics Grafické výstupy zastává HDMI Celkem budete moci využít 4× USB 2.0 na zapojení nejrůznějších periferií Oblíbené USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) jsou zastoupeny 4× Další výbava: zvukový vstup (line in) a zvukový výstup (line out) Malá skříň typu Mini Tower šetří místem Součástí balení je také myš a klávesnice Počítač Acer Veriton ES2740G obdržíte se ystémem Windows 10 Pro Jaký disk a procesor se nachází v Acer Veriton ES2740G? Výkon a sílu tomuto modelu dodává dvoujádrový procesor Intel Pentium Gold G6400 Comet Lake. Pohodlnou a rychlou práci zajistí
paměť RAM typu DDR4 o celkové velikosti 4 GB. Je osazena do jednoho slotu z celkem 1, které počítač obsahuje. Počítač Acer Veriton ES2740G vám poskytne 128 GB místa pro uložení všech potřebných dat i pro instalaci programů. Připraven je pro vás SSD disk s vynikající spolehlivostí. Oproti klasickým pevným diskům nemá mechanické části, takže má vyšší rychlost i odolnost proti otřesům. Grafickou stránku věci má u počítače Acer Veriton ES2740G na bedrech Intel HD Graphics. Obrazovka a konektivita počítače Acer Veriton ES2740G Pro připojení dalších zařízení vám poslouží u počítače Acer patřičná sada konektorů. Ta obsahuje hojně využívané rozhraní USB 2.0 u 4 konektorů a dokonce USB 3.2 Gen1 (USB 3.0), které budete mít 4×. Pro připojení k monitoru je v případě počítače Acer Veriton ES2740G připraveno HDMI. Operačním systémem nainstalovaným v počítači je Windows 10 Pro.

Produkt je výrobek značky Acer ,distribuovaný s EAN kódem 4710886437857.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Acer, Počítače Acer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

67 990,- Kč
Detail
47 390,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Acer Veriton ES2740G a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, počítače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Acer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Acer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Acer Veriton ES2740G
Právě si prohlížíte...

8490,- Kč