Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Thermal Grizzly Carbonaut Pad - 51 × 68 × 0,2 mm

Thermal Grizzly Carbonaut Pad - 51 × 68 × 0,2 mm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Thermal Grizzly Carbonaut Pad - 51 × 68 × 0,2 mm z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítače – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Thermal Grizzly Carbonaut Pad - 51 × 68 × 0,2 mm .

Detailní informace

Podložka pod chladič Thermal Grizzly Carbonaut Pad - 51 × 68 × 0,2 mm:
Thermal Grizzly Carbonaut je uhlíková termální podložka, která může být použita jako náhrada teplovodivých past střední třídy. Podložka je vyrobena z polymeru na bázi uhlíku, který byl redukován na nanočástice. Tento polymer je velmi flexibilní a měkký, takže skvěle vyplní i malé mezery mezi komponenty. I ta nejmenší nerovnost může být díky podložce dobře kompenzována. Ve srovnání s jinými podložkami má Thermal Grizzly Carbonaut výrazně vyšší tepelnou vodivost až do 62,...5 W/mK i při velmi malém kontaktním tlaku. Výhodu je i to, že nelepí a je proto znovu použitelná. Rozměr 51 × 68 mm je vhodným řešením pro procesory AMD Threadripper (1950X, 1920X, 2990WX).
Klíčové vlastnosti podložky pod chladič Thermal Grizzly Carbonaut Pad - 51 × 68 × 0,2 mmThermal Grizzly Carbonaut je uhlíková termální podložka sloužící jako alternativa teplovodivých pastVyplňuje i malé mezery mezi komponenty a vyrovnává nerovnostiTepelná vodivost až do 62,5 W/mKPodložka Thermal Grizzly Carbonaut je znovu použitelnáVhodná pro procesory AMD Threadripper (1950X, 1920X, 2990WX)Rozměry:51 × 68 × 0,2 mm

Produkt je výrobek značky Thermal Grizzly ,distribuovaný s EAN kódem 0753677507500.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Thermal Grizzly, Elektronika – příslušenství Thermal Grizzly, Počítače – příslušenství Thermal Grizzly.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Thermal Grizzly Carbonaut Pad - 51 × 68 × 0,2 mm a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítače – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Thermal Grizzly a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Thermal Grizzly najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Thermal Grizzly Carbonaut Pad - 51 × 68 × 0,2 mm
Právě si prohlížíte...

859,- Kč