Umělý živý plot Hawaj Buxus High | Stěna 100 x 100 cm - 42% sleva

-42%
Umělý živý plot Hawaj Buxus High | Stěna 100 x 100 cm
699 1 199 1386
699,- Kč

Původní cena: 1 199,- Kč


Hodnocení:


Umělý živý plot Hawaj Buxus High | Stěna 100 x 100 cm z kategorie kutilství a řemeslo, ploty a zábrany, se slevou kupte přes Chci.cz.

HAWAJZískejte tento produkt se slevou z obchodu HAWAJ a budete spokojení s dodaným Umělý živý plot Hawaj Buxus High | Stěna 100 x 100 cm .

Zlevněné zboží

Umělý živý plot s listy buxusu zútulní vaši zahradu, balkon, terasu i interiér. Je vhodný pro vytvoření plotů, ale také jako dekorace do komerčních prostor, hotelů, restaurací, bytů a domů. Díky této živé stěně vytvoříte snadno zelenou stěnu. Stěna je vyráběna v prémiové kvalitě a je ideální pro všechny, kteří chtějí mít za plotem či balkonem soukromí, nebo vytvořit bezú...;držbové designové stěny v interiéru s jistotou, že vám nezajde nebo opadá.
Plot je dodáván v balení po 16 dílech o velikosti 25 x 25 cm, které můžete sestavit do různých tvarů o celkové ploše 1 m2. Jednotlivé dílce můžete libovolně upravovat - změnit tvar, výšku i délku jednoduchým zastřižením silnějšími nůžkami nebo kleštěmi tak, aby přesně pasoval tam, kam ho chcete umístit. 
Samotný plot tvoří konstrukce z plastové mřížky s mnoha úchyty pro upevnění, na které jsou uchyceny umělé listy buxusu. Listy vypadají velmi reálně, mají zelené zbarvení. Tento plot lze umístit na všechny možné typy plotů, drátové konstrukce a další libovolné materiály. Samotná instalace vám zabere minimum času a zvládne ji naprosto každý.
Proč právě umělý živý plot? Protože vám listy nikdy neopadají, nemusíte jej zalévat ani se o něj nijak starat, rovněž nepřitahuje hmyz a snadno a rychle zútulní jakékoliv prostředí. 
Rozměry:
- Díl - 100 x 100 cm
- Plocha - 1 m2
- Jednotlivé dílce - 25 x 25 cm
- Materiál listu - PE Polyethylen

Produkt je výrobek značky Hawaj.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Hawaj, Ploty a zábrany Hawaj.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Umělý živý plot Hawaj Buxus High | Stěna 100 x 100 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, ploty a zábrany sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hawaj a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hawaj najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Umělý živý plot Hawaj Buxus High | Stěna 100 x 100 cm
Právě si prohlížíte... - 42% sleva

699,- Kč