Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sklokeramická varná deska Guzzanti GZ 8302A

Sklokeramická varná deska Guzzanti GZ 8302A
Sklokeramická varná deska Guzzanti GZ 8302A
Sklokeramická varná deska Guzzanti GZ 8302A
Sklokeramická varná deska Guzzanti GZ 8302A

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sklokeramická varná deska Guzzanti GZ 8302A z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, plotny, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sklokeramická varná deska Guzzanti GZ 8302A .

Detailní informace

Sklokeramická varná deska Guzzanti GZ 8302B Pusťte se do vašich oblíbených jídel s pomocí sklokeramické varné desky od Guzzanti. Čtyři varné zóny vám zajistí dostatečný prostor pro vaše hrnce i pánvičky. Zároveň disponuje i řadou bezpečnostních prvků, takže se nemusíte obávat, že by způsobila nějakou tragédii. Bude prostě jen dobrým a spolehlivým společníkem při každé přípravě potravin. Čtyři varné zóny Pro pohodlné vaření disponuje deska čtveřicí varných zón. Levá přední a pravá zadní zóna mají velikost 165 mm a disponují příkonem 1200 W. Levá... zadní a pravá přední jsou o něco větší, jejich velikost je 200 mm a příkon 1800 W. Pohodlně je můžete ovládat pomocí dotykových senzorů pro každou zónu, se kterými si nastavíte tu nejlepší teplotu pro přípravu vašich pokrmů. Vybírat můžete z devíti teplotních stupňů. A pro co největší pohodlí zajisté oceníte i užitečný časovač (1 až 99 min). Bezpečná manipulace Při manipulaci s deskou Guzzanti GZ 8302A budete vždycky v bezpečí. Senzor teploty i ukazatel zbytkového tepla vám ukáže, zda ještě není rozžhavená. Automatické vypínaní zase zajistí, že ji nenecháte zbytečně zapnutou. Dětská pojistka vás pak ochrání před nechtěnou manipulací ze strany vašich ratolestí.

Produkt je výrobek značky Guzzanti ,distribuovaný s EAN kódem 8594186722129.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Guzzanti, Kuchyně a jídelny Guzzanti, Kuchyňské spotřebiče Guzzanti, Plotny Guzzanti.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sklokeramická varná deska Guzzanti GZ 8302A a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, plotny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Guzzanti a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Guzzanti najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sklokeramická varná deska Guzzanti GZ 8302A
Právě si prohlížíte...

4299,- Kč