Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Indukční varná deska Electrolux EIP6446

Indukční varná deska Electrolux EIP6446
Indukční varná deska Electrolux EIP6446
Indukční varná deska Electrolux EIP6446
Indukční varná deska Electrolux EIP6446

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Indukční varná deska Electrolux EIP6446 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, plotny, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Indukční varná deska Electrolux EIP6446 .

Detailní informace

Vždy čistá Díky profesionální indukční technologii varné desky Electrolux EIP6446 nedosahuje její povrch nikdy vysokých teplot. Rozlitá jídla se proto nikde nepřipečou a desku můžete snadno vyčistit vlhkým hadříkem. Hob2Hoob Hob2Hoob funkce je jedinečnou ukázkou moderní technologie přímo u vás doma. V případě, že máte odsavač par, který poskytuje tuto funkci, budete schopni propojit tyto dva spotřebiče a nechat další práci na nich. Odsávač par se bude automaticky seřizovat dle intenzity vaření na varné desce. Propojení varných zón Pomocí funkce... propojení varných zón můžete zkombinovat dvě různé varné zóny a vytvořit tak jednu velkou varnou plochu. Nastavení teploty a času se sladí automaticky. Velkou plochu využijete na maximum s grily, pekáči nebo restovacími pánvemi. Ovládací panel Po vložení nádobí na varnou zónu se vám automaticky zobrazí ovládací panel, kterým je vhodný pro nastavení výkon pro danou zónu.

Produkt je výrobek značky Electrolux ,distribuovaný s EAN kódem 7332543661657.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Electrolux, Kuchyně a jídelny Electrolux, Kuchyňské spotřebiče Electrolux, Plotny Electrolux.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Vestavná indukční varná deska Electrolux EIS6448

černá černá / Sklo / keramika / Electrolux
21 450,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Indukční varná deska Electrolux EIP6446 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, plotny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Electrolux a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Electrolux najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Indukční varná deska Electrolux EIP6446
Právě si prohlížíte...

17505,- Kč