Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Indukční varná deska Concept IDV4260SF

Indukční varná deska Concept IDV4260SF
Indukční varná deska Concept IDV4260SF
Indukční varná deska Concept IDV4260SF
Indukční varná deska Concept IDV4260SF

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Indukční varná deska Concept IDV4260SF z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, plotny, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Indukční varná deska Concept IDV4260SF .

Detailní informace

Rychlé a plynulé vaření Indukční varná deska Concept IDV4260sf přichází s novou technologií rychlého a plynulého vaření, která při vaření na nižších stupních zajistí konstantní ohřev bez opakovaného spínání a vypínání ohřevu. Kromě toho se indukční varná deska IDV4260sf vyznačuje snadnou údržbou, bezpečným provozem, energetickou úsporností a moderním designem, díky kterému se skvěle hodí do každé kuchyně. Maximální výkon Potřebujete co nejrychleji přivést k varu větší množství vody? Žádný problém! S funkcí Power Booster vám indukční varná deska... krátkodobě poskytne zvýšení výkonu nejvyššího varného stupně tak, abyste u plotny nestrávili mládí. Čistě a bez práce Zapomeňte na hodiny strávené drhnutím varných ploch. Indukční deska Concept má rovný a hladký povrch, který zamezuje jakémukoliv usazování nečistost. Díky tomu je údržba a čištění desky velmi rychlá a jednoduchá. Stačí ji totiž otřít houbičkou namočenou v jarové vodě a deska bude opět zářit čistotou. Bezpečnost na prvním místě Indukční deska vyniká svou bezpečností. Její varné zóny se zahřívají až v okamžiku, kdy na ni položíte hrnec nebo pánev. Po dovaření se navíc rychle ochladí. Dalším bezpečnostním prvkem je ukazatel zbytkového tepla, díky kterému máte přehled o zvýšené teplotě varné zóny. Indukční deska Concept je vybavená také dětskou pojistkou, která po uzamčení zamezí vašim ratolestem desku jakkoliv ovládat. Design Indukční deska IDV4260sf je vytvořena z černého skla, které je doplněno o elegantní stříbrný rámeček, který dodává celé desce atraktivní a moderní vzhled. Zabudování do roviny s pracovní deskou Další výhodou a zároveň atraktivním prvkem je způsob instalace, kdy deska je v rovině s pracovní deskou. Takto zapuštěný spotřebič postrádá jakékoliv místo, kde by se mohly usazovat nečistoty, díky tomu se varná deska velmi snadno čistí a je navíc chráněná před poškozením.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631008966.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Kuchyně a jídelny Concept, Kuchyňské spotřebiče Concept, Plotny Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 60
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 499,- Kč
Detail
3 699,- Kč
Detail
9 499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Indukční varná deska Concept IDV4260SF a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, plotny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Indukční varná deska Concept IDV4260SF
Právě si prohlížíte...

5919,- Kč