Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Indukční varná deska Bosch PVQ611BB6E

Indukční varná deska Bosch PVQ611BB6E
Indukční varná deska Bosch PVQ611BB6E
Indukční varná deska Bosch PVQ611BB6E
Indukční varná deska Bosch PVQ611BB6E

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Indukční varná deska Bosch PVQ611BB6E z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, plotny, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Indukční varná deska Bosch PVQ611BB6E .

Detailní informace

Indukční varná deska Bosch PVQ611BB6E Indukční varná deska od Bosche vám zajistí efektivní přípravu vašich oblíbených jídel. S řadou funkcí dostanete vodu k varu opravdu za chvíli. Její používání je navíc bezpečné a nízkoenergetické. A když se zašpiní, není nic snazšího než ji opět otřít dočista. Bude tak každodenním společníkem při vašich kulinářských aktivitách. Okamžité používání Skrze funkci TouchSelect vše půjde snadno ovládat dotykově. Pohodlně si tak můžete ovládat jednotlivé varné zóny i výkon. S funkcí QuickStart vše spustíte prakticky... okamžitě a bez čekání. A pokud byste ji omylem vypnuli a ztratili tak svá neuložená data, funkce Restart si po dobu 4 vteřin všechna nastavení zapamatuje. Rychlejší příprava potravin S funkcí PowerBoost si zaručíte rychlý výkon, abyste si mohl připravit i ta náročnější jídla rychle a efektivně. K ohřevu tak dojde skoro o 50 % rychleji než u nejvyššího stupně. Vše tak dojde k varu opravdu za chvíli. S CombiZone zase můžete vařit na velkých hrncích či pánvích. Jednoduchým nastavením si totiž můžete spojít dvě varné zóny do jedné. Pro vaše bezpečí Technologie indukčního vaření vám zajistí pohodlnou přípravu potravin i vyšší bezpečnost. Teplo totiž cílí přímo na dno hrnce, takže může operovat s nižší teplotou a tudíž minimalizuje šance, že se spálíte vy nebo vaše ratolesti. Pro jejich ochranu je tu i užitečná dětská pojistka, která jim navíc zabrání náhodně pomačkat tlačítka bez vašeho vědomí.

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4242005289882.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Kuchyně a jídelny Bosch, Kuchyňské spotřebiče Bosch, Plotny Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Vestavná indukční varná deska Electrolux EIS6448

černá černá / Sklo / keramika / Electrolux
21 450,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Indukční varná deska Bosch PVQ611BB6E a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, plotny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Indukční varná deska Bosch PVQ611BB6E
Právě si prohlížíte...

10999,- Kč