Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Indukční varná deska Beko HII 68811 NT

Indukční varná deska Beko HII 68811 NT
Indukční varná deska Beko HII 68811 NT
Indukční varná deska Beko HII 68811 NT
Indukční varná deska Beko HII 68811 NT

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Indukční varná deska Beko HII 68811 NT z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, plotny, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Indukční varná deska Beko HII 68811 NT .

Detailní informace

Indukční varná deska Beko HII 68811 NT Připravte si pohodlně vaše oblíbené jídlo na varné desce od společnosti Beko. K přípravě oblíbených jídel slouží pět varných zón, včetně dvou propojitelných IndyFlex. Vedle toho zajisté oceníte i řadu funkcí jako Booster, Stop&Go či ovládání každé zóny skrze Direct Access. Vaření na této desce tak půjde jedna báseň. Pět zón Je opatřena pěticí zón s časovačem a boosterem o následujcím výkonu a velikosti: Přední levá o rozměrech 2 x 90x180 mm a výkonu 3600W Přední pravá o rozměrech 2 x 90x180 mm a výkonu 360...0W Zadní levá o rozměrech 2 x 90x180 mm a výkonu 3600W Zadní pravá o rozměrech 2 x 90x180 mm a výkonu 3600W Prostřední o rozměrech 1 x 90x180 mm a výkonu 1800 W Snadné ovládání Funkce Direct Access zajišťuje, že každá varná zóna má své vlastní ovládání. To zajistí, že si vše nastavíte podle svých potřeb a nemusíte nic složitě přepínat. Vše tak půjde opravdu snadno. Snadné použití pak doladí pohodlné posuvné ovládání. Spojení dvou zón Potřebujete spojit dvě desky do jedné? S pomocí IndyFlex to půjde opravdu hravě. To vám zajistí, že můžete vaše oblíbené jídlo připravit i v atypicky tvarovaném nádobí bez zbytečných úniků tepla. Nic se nespálí ani nepřeteče U spojených desek s funkcí IndyFlex oceníte i další praktickou věc. Můžete využít praktické MoveFunction. Díky této funkci nemusíte sundávat hrnec z plotny, když voda začne přetékat. Stačí jej posunout na jinou zónu, která ho zaznamená a spustí ohřev, aby voda zůstala v hrnci, ale var neskončil. Jednoduchá instalace Skrze EasyFit bude instalace opravdu jednoduchá. Na krajích desky se nachází jednoduchý systém, který pohodlně zacvaknete do příslušného výřezu. Nezapomeňte však svěřit zapojení desky do rukou odborníka. Užitečný Booster Občas se hodí okamžitě zvýšit výkon jedné z desek, kupříkladu v momentech, kdy potřebujete rychle vroucí vodu. V těchto momentech zajisté přijde vhod praktická funkce Booster. Nebudete muset čekat, k vroucí vodě se dostanete opravdu za pár minut. Pohodlně si zónu zastavíte Varná deska je taktéž opatřena funkcí Stop&Go. Ta přijde vhod především v momentech, kdy potřebujete někam odběhnout a nechcete desku zcela vypnout a ztratit tak všechna nastavení. Jedním stisknutím se ke všemu přirozeně vrátíte. Jediným dotykem Ne všechyn pokrmy se vaří úplně stejně. S pomocí funkce AutoCook si hravě nastavíte právě ten způsob ohřevu, který bude adekvátní jak pro vaření, tak i smažení. Dokonce si můžete jen udržovat teplotu. Příprava vašich oblíbených jídel tak bude snadná a rychlá.

Produkt je výrobek značky Beko ,distribuovaný s EAN kódem 8690842216596.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Beko, Kuchyně a jídelny Beko, Kuchyňské spotřebiče Beko, Plotny Beko.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 52 mm
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

6 259,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Indukční varná deska Beko HII 68811 NT a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, plotny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Beko a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Beko najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Indukční varná deska Beko HII 68811 NT
Právě si prohlížíte...

15359,- Kč