PINOKIO Kalhotky na pleny Summer Garden béžová holka vel. 62

PINOKIO Kalhotky na pleny Summer Garden béžová holka vel. 62
230 230 1659
230,- Kč

Původní cena: 230,- Kč


Hodnocení:


PINOKIO Kalhotky na pleny Summer Garden béžová holka vel. 62 z kategorie děti a kojenci, přebalování, plenky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným PINOKIO Kalhotky na pleny Summer Garden béžová holka vel. 62 .

Detailní informace

Nová kolekce Summer Garden od výrobce Pinokio by měla tvořit základ každého šatníku miminka, jelikož je vyrobena z velmi jemné a příjemné bavlny, v jemných a příjemných barvách. Díky tomu, je výborně vzájemně kombinovatelná. Vlastnosti: příjemně hebký materiál vyrobeno z kvalitní bavlny perfektně sedí v pase pružná hrubší gumička tedy netlačí snadno se oblékají módní design kvalitní střih příjemně doplní outfit děťátka Materiál: 100% bavlna Doporučujeme dodržovat prací symboly uvedené na etiketě výrobku. Pro praní doporučujeme použít prací pros...tředky značky Chicco. Naleznete na našem e-shopu.

Produkt je výrobek značky Pinokio ,distribuovaný s EAN kódem 5901033300073.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Pinokio, Přebalování Pinokio, Plenky Pinokio.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PINOKIO Kalhotky na pleny Summer Garden béžová holka vel. 62 a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přebalování sleva, plenky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pinokio a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pinokio najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PINOKIO Kalhotky na pleny Summer Garden béžová holka vel. 62
Právě si prohlížíte...

230,- Kč