PAMPERS Pleny jednorázové Premium Care vel. 5 11-16 kg - měsíční balení - 33% sleva

-33%
PAMPERS Pleny jednorázové Premium Care vel. 5  11-16 kg - měsíční balení
999 1 499 775
999,- Kč

Původní cena: 1 499,- Kč


Hodnocení:


PAMPERS Pleny jednorázové Premium Care vel. 5 11-16 kg - měsíční balení z kategorie děti a kojenci, přebalování, plenky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným PAMPERS Pleny jednorázové Premium Care vel. 5 11-16 kg - měsíční balení .

Zlevněné zboží

Nejlepší pohodlí a ochrana pro citlivou pokožku děťátka od Pampers. Dlouhodobý kontakt citlivé pokožky vašeho děťátka s močí a nečistotami může mít negativní dopad na její stav. Vaše děťátko se pak kvůli tomu může cítit nepohodlně a být neklidné. Plenky Pampers Premium Care jsou speciálně navržené tak, aby poskytovaly nejjemnější a nejšetrnější ochranu díky: Exkluzivní vrstvě DERMACOMFORT s absorpčními póry, která okamžitě odvádí vlhkost a nečistoty od pokožky a uzavírá je uvnitř plenky. Citlivá pokožka vašeho děťátka tak zůstává v suchu a chrá...něná. Milionům mikropórů, které umožňují vzduchu volně proudit dovnitř plenky a udržují tak pokožku v suchu. Jedinečnému systému zabezpečení ve 3 směrech, který rychle absorbuje tekutinu a pomáhá předcházet protečení v pase a kolem nožiček pro až 12hodinovou ochranu proti protečení. Nadýchaným ultra hebkým materiálům, které šetrně zabalí pokožku vašeho děťátka do pohodlí a poskytnou jí ochranu. Pampers Premium Care je světová jednička mezi značkami plenek. Pampers Premium Care jsou 100% bezpečné pro pokožku vašeho děťátka, jsou dermatologicky testované a neobsahují žádný z 26 parfémů klasifikovaných směrnicí EU jako alergeny.

Produkt je výrobek značky Pampers ,distribuovaný s EAN kódem 8006540855973.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Pampers, Přebalování Pampers, Plenky Pampers.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PAMPERS Pleny jednorázové Premium Care vel. 5 11-16 kg - měsíční balení a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přebalování sleva, plenky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pampers a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pampers najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PAMPERS Pleny jednorázové Premium Care vel. 5 11-16 kg - měsíční balení
Právě si prohlížíte... - 33% sleva

999,- Kč