MONPERI Bamboo Pleny jednorázové eko M 168 ks - Mega Pack

MONPERI Bamboo Pleny jednorázové eko M  168 ks - Mega Pack
1 969 1 969 1126
1 969,- Kč

Původní cena: 1 969,- Kč


Hodnocení:


MONPERI Bamboo Pleny jednorázové eko M 168 ks - Mega Pack z kategorie děti a kojenci, přebalování, plenky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným MONPERI Bamboo Pleny jednorázové eko M 168 ks - Mega Pack .

Detailní informace

Bambusové jed­norázové EKO pleny, výhodné měsíční balení. Plenky jsou vyrobeny z přírodních, biologicky rozložitelných materiálů. Prodyšná bambusová tkanina je přirozeně antibakteriální, má výborné termoregulační vlastnosti, které minimalizují vznik opruzenin a vyrážek. Dostatečná vrstva buničiny v kombinaci s absorpčním gelem, zajistí vysokou savost a udrží vaše děťátko v suchu po celou noc. Pružný bederní pás dokonale obepne tělo aniž by škrtil nebo bránil v pohybu. Dvojité manžety kolem nožiček ochrání proti protečení. Flexi suché zipy pevně... drží plenku na svém místě. Indikátor vlhkosti napoví, kdy je třeba plenku vyměnit. Neobsaují chlor, parfémy a jiné tělu škodlivé látky. Bambus je ve světě jednorázových dětských plen inovativní materiál. Je měkký a příjemný na dotek, má skvělé temormoregulační vlastnosti a je velmi šetrný k životnímu prostředí. Jde o rychle rostoucí nenáročnou rostlinu, která je 100% biologicky rozložitelná. Složení: Bambusové vlákno, buničina (TCF), PLA, SAP, elastan

Produkt je výrobek značky Monperi ,distribuovaný s EAN kódem 8594169731568.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Monperi, Přebalování Monperi, Plenky Monperi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MONPERI Bamboo Pleny jednorázové eko M 168 ks - Mega Pack a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přebalování sleva, plenky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Monperi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Monperi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MONPERI Bamboo Pleny jednorázové eko M 168 ks - Mega Pack
Právě si prohlížíte...

1969,- Kč